Rad des Tijds 14 - Licht van weleer

Brandon Sanderson, Robert Jordan • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€18,00

Overal elders € 22,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 5 dagen geleden.
Bestellen

Rad des Tijds 14 - Licht van weleer is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op de Akker van Merrilor hebben de vorsten van alle grote naties zich verzameld om zich te scharen achter Rhand Altor. Niet duidelijk is wat Rhand precies van plan is. Als hij besluit de zegels te verbreken van de kerker van de Duistere, kan de steun van de vorsten wel eens heel snel wegvallen. Rhand wordt desondanks nog steeds beschouwd als de laatste hoop van de mensheid. Maar er zijn er ook die menen dat zijn gezonde verstand het laat afweten. Onder wie Egwene, de Amyrlin Zetel, een van Rhands beste vrienden en de Hoedster van de Zegels. Maar er gebeurt meer...
In Andor zijn de Trolloks erin geslaagd Caemlin in te nemen. Perijn Aybara gaat in de wolfsdroom de strijd aan met de Slachter. Elders, in de omgeving van Ebo Dar, is Mart Cauton op weg naar zijn vrouw Tuon, nu Fortuona, Keizerin van de Seanchanen.

Niets staat vast, slechts één ding is zeker: de mensheid balanceert op het randje van de afgrond. En nu de Duisternis steeds dichterbij kruipt, verplaatst het strijdperk zich langzaam naar Shayol Ghul, de grote zwarte berg waar de Duistere heerst.

Het Rad draait, de Eeuw komt tot zijn eind – de Laatste Slag zal het lot van de wereld bepalen...

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Eindelijk! Het laatste, langverwachte deel van de Rad des Tijds serie van fantasy-held Robert Jordan

Naast het bijzonder originele verhaal viel mij in eerste instantie de schitterende cover op. Wat een plaatje! Dat mag best even gezegd worden! Verder is De Gouden Belofte een boek dat zich met trots mag vestigen in de fantasytraditie. Heer Frith huurt twee huurlingen in om de ondergrondse Citadel te onderzoeken. Wydrin en Sebastiaan doen dit met net iets teveel gemak, zelfs al weten ze van de geruchten die gaan omtrent de Citadel. Een van die geruchten, dat de Citadel iets met de goden te maken heeft, kan wel eens meer waarheid bevatten dan ze denken. Een boek om over naar huis te schrijven – sterke en meeslepende fantasy die nooit voorspelbaar wordt. Goed geschreven, spannend: een aanrader!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Brandon Sanderson, Robert Jordan
UitgeverijLuitingh Fantasy
Vertaler(s)Lia Belt
ISBN9789024562732
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's1008
Verschijningsdatum
SerieHet Rad des Tijds
Afmetingen218 x 148 x 68 mm.
Gewicht1293 gr.  

Recent bekeken producten