Procesbeheersing in de dienstverlening, Relaties, raakvlakken en rekenschap

H.R. Vorstman • Paperback

€ 37,90

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Auteur Vorstman, de bedenker van het primaire proces, benoemt in dit boek op simpele maar indringende wijze organisatorische processen die in uw eigen praktijk erg herkenbaar zijn. De door hem ontwikkelde analytische modellen maken u bewust van de voorwaarden die u moet vervullen om uw organisatie effectief te laten functioneren. Zo krijgt u handvatten om op een voorspelbare manier het gewenste resultaat tegen de juiste kosten te leveren.

Het boek beschrijft de analyse van bedrijfsproblemen aan de hand van custom-made structuurmodellen. De juiste opbouw en de invoering van het 'primaire proces' en de cruciale 'rekenschapsrelatie' worden uitgebreid toegelicht. Daarbij worden belangrijke vragen gesteld, zoals:

*Waar ligt de verantwoordelijkheid voor de winst?
*Welke medewerkers of groepering vervullen de ondernemersfunctie?
*Wat zijn de kosten gemaakt in de zogenaamde 'verscholen fabriek'?
Daarnaast kunt u kennismaken met een heldere en concrete visie op onder meer het aannamebeleid van personeel, essentiële taken van de directie en de invloed daarvan op de beheersing van de primaire en ondersteunende processen. Dit boek streeft naar duidelijkheid en openheid, waardoor motivatie, effectiviteit, creativiteit en winst in de onderneming toenemen.

Details:

Auteur(s)H.R. Vorstman
UitgeverijVakmedianet Management
ISBN9789013097139
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen242 x 158 x 10 mm.
Gewicht281 gr.

Recent bekeken producten