Procederen bij dagvaarding in eerste aanleg

A.I.M. van Mierlo, J.H. van Dam-Lely • Paperback

€ 92,50

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit boek omvat een praktische behandeling van de achtereenvolgens te verrichten processuele handelingen in een dagvaardingsprocedure in eerste aanleg. Te beginnen bij 'rechtsingang' en te eindigen bij 'vonnis'. De aandachtspunten bij het opstellen van processtukken en het voorbereiden van proceshandelingen (zoals comparitie en pleidooi) worden stapsgewijs behandeld. Hierbij is ruimschoots aandacht voor recente jurisprudentie.

"Procederen bij dagvaarding in eerste aanleg" is in de eerste plaats bestemd voor iedereen die werkzaam is in de dagelijkse civiele procespraktijk (advocaten en gemachtigden die optreden in kantonzaken, zoals deurwaarders en rechtsbijstandjuristen). Het boek past ook goed in het universitaire onderwijs en lijkt in het bijzonder geschikt voor de gevorderde rechtenstudent die in de eindfase van zijn studie is.

Dit boek verschijnt als deel 1 in de serie Burgerlijk Proces & Praktijk. Een geheel nieuwe serie op het gebied van burgerlijk procesrecht voor de rechtspraktijk.

Details:

Auteur(s)A.I.M. van Mierlo, J.H. van Dam-Lely
UitgeverijKluwer
ISBN9789013058451
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's415
Verschijningsdatum
SerieBurgerlijk Proces & Praktijk
Afmetingen242 x 158 x 23 mm.
Gewicht691 gr.

Recent bekeken producten