Praktisch Fiscaalrecht, Editie 2016-2017

Mr.M.P. Damen • Paperback

€ 45,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Praktisch Fiscaalrecht laat je kennismaken met de basis van het belastingrecht, zonder je te vermoeien met te veel uitzonderingen en details. Dankzij het eenvoudige taalgebruik en de begrijpelijke voorbeelden, is het boek zeer toegankelijk voor hbo-studenten.

Waarom kiezen voor Praktisch Fiscaalrecht?

* eenvoudig taalgebruik;
* aansprekende voorbeelden;
* handige samenvattingen, casussen en (online) opgaven.

Het belastingrecht kent vele uitzonderingen, verdiepingen en details. Praktisch Fiscaalrecht helpt je echter om de basis van het belastingrecht onder de knie te krijgen. Als je die beheerst, kun je je later de verdiepingen en uitzonderingen, die uiteindelijk het grootste deel van het volledige belastingrecht beslaan, makkelijker eigen maken.

In Praktisch Fiscaalrecht ligt de focus op de praktijk, voornamelijk die van de particulier en mkb-ondernemer. Elk jaar verschijnt een nieuwe geactualiseerde editie. Editie 2016-2017 bestaat uit tien compacte hoofdstukken. Ieder hoofdstuk begint met een openingscasus. Om je te helpen bij het volledig begrijpen van de leerstof, sluit ieder hoofdstuk af met een samenvatting en eindvragen. Aan het eind van het boek is één praktische eindcasus opgenomen waarin de leerstof uit alle hoofdstukken is gecombineerd. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op www.praktischfiscaalrecht.noordhoff.nl vind je per hoofdstuk een aantal meerkeuzevragen mét feedback bij de verschillende antwoordopties. Ook vind je op deze website open vragen, inclusief uitgebreide uitwerking. Vrijwel alle wetsartikelen en onderwerpen uit het boek komen in de vragen aan bod. Niet alleen je theoretische kennis wordt getoetst, maar ook je vermogen om die kennis toe te passen.

Details:

Auteur(s)Mr.M.P. Damen
UitgeverijNoordhoff Uitgevers
ISBN9789001862770
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen241 x 171 x 15 mm.
Gewicht510 gr.

Recent bekeken producten