Powerfood - Van Friesland naar New York

Rens Kroes • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Powerfood - Van Friesland naar New York is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Meer Powerfood: van Friesland naar New York

Rens Kroes biedt opnieuw een verzameling recepten voor een happy & healthy lifestyle! Haar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens' kennis van en interesse in gezonde voeding. Nog steeds vindt zij daar volop inspiratie voor nieuwe recepten. New York is de stad die ten grondslag lag aan Rens' wens om voedingskundige te willen worden. Het is de stad die haar eindeloos inspireert. De stad die bovendien bakermat is van vele gezondheidstrends. Het contrast tussen stad en platteland komt tot uitdrukking in Rens' heerlijke en toegankelijke recepten en in de fraaie food- en lifestylefotografie.

Foodcoach Rens Kroes heeft haar eigen praktijk. Zij debuteerde in 2014 met Powerfood, pure recepten van Rens Kroes voor een happy & healthy lifestyle. Met vele publicaties en media-optredens weet Rens een enorme groep fans en volgers aan zich te binden.

Dit boek in de pers

Het contrast tussen stad en platteland komt tot uitdrukking in Rens’ heerlijke en toegankelijke recepten en in de fraaie food- en lifestylefotografie.  
Hebban.nl  

Als je graag gezond kookt en eens iets anders wilt maken dan vind je in dit boek zeker wat je zoekt.  
BRENDA KOOKT  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Prachtig vormgegeven feelgood kookboek!

Sinds een paar jaar ontkom je niet meer aan ‘Powerfood’: gezonde, natuurlijke voeding die éxtra goed voor je is vanwege de vitaminen, mineralen, vezels en andere belangrijke gezondmakers. Rens Kroes verwerkt in dit prachtige, stevig gebonden kookboek alle soorten powerfood in de meest smakelijke recepten. Voor ieder moment van de dag is er iets lekkers of voedzaams waar je blij en gelukkig van wordt! Maak bijvoorbeeld een heerlijk verwarmend ontbijtje met pompoen! Rens zal je overtuigen met al het goeds dat die oranje units bevatten, zoals magnesium, bèta-caroteen en ijzer. Of maak je eigen bietenchips, pizza of pad thai! Natuurlijk ontbreken ook de smoothies en cocktails niet. Het boek is prachtig vormgegeven met sfeervolle foto’s van de gerechten, afgewisseld met leuke shoots van Rens in New York én Friesland die niet onderdoen voor die van haar wereldberoemde zus!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Rens Kroes
UitgeverijSpectrum
ISBN9789000345045
TaalNederlands
Aantal delen2
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's176
Verschijningsdatum
Afmetingen254 x 193 x 25 mm.
Gewicht880 gr.

Recent bekeken producten