PM-reeks Tools voor de coach

Jeroen Hendriksen • Paperback

€ 24,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Is coachen meer dan praten alleen? In Tools voor de coach biedt Jeroen Hendriksen methoden en werkvormen. Coaches kunnen deze tools inzetten bij tweegesprekken om gerichter te werken.
Een greep uit de beschreven tools: ontspannen concentratie, gronden of aarden, de wondervraag, werkstijlenonderzoek, de tijdmanagementmatrix, blokkerende overtuigingen, mindmapping en wandelend coachen. Elke tool is voorzien van een theoretisch kader en een praktische uitwerking. Daarnaast geeft de auteur tips en literatuursuggesties.
Bijzonder is dat Jeroen Hendriksen reflectie ziet als misschien wel de krachtigste tool voor de personal coach. Hij verkent dit thema op een geheel nieuwe wijze.
Jeroen Hendriksen is zelfstandig personal coach en trainer. Na langdurige ervaring als manager houdt hij zich momenteel vooral bezig met het opleiden van coaches, team – en organisatieontwikkeling en intervisietrainingen. Zijn belangrijkste aandachtspunt is het faciliteren van leren. Eerder publiceerde hij over intervisie, collegiale consultatie, leerstijlen en andere begeleidingsactiviteiten.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Jeroen Hendriksen
IllustratorB. van den Bos
UitgeverijUitgeverij Boom, Nelissen
ISBN9789024417780
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's170
Verschijningsdatum
SeriePM-reeks
Afmetingen211 x 134 x 17 mm.
Gewicht263 gr.  

Recent bekeken producten