PM-reeks De wetten van stam

P. Weisfelt • Paperback

€ 41,00

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In De wetten van de stam staat de auteur stil bij de evolutie van systemen om meer te kunnen begrijpen van de krachten die vrijkomen in de ontmoeting tussen individu en systeem. Piet Weisfelt beschrijft welke krachten spelen in de ontmoeting tussen individu en systeem. Vervolgens wordt uitgewerkt hoe men deze krachten in moderne organisaties kan onderkennen en hanteren. Daarmee wil het boek bijdragen aan wezenlijke veranderingen in de moderne organisatie. De wetten van de stam is het eerste boek van een serie van drie. Alle drie de boeken hebben betrekking op de ontwikkeling van gezondheid in systemen. Ieder boek heeft daartoe een eigen invalshoek.

Dit eerste deel beschrijft de betekenis van de oerwetten van systemen. Het tweede boek, De geheimen van de groep (verschijningsdatum: December 2005), behandelt de krachten die vrijkomen in het groepsdynamische proces waaraan alle systemen onderhevig zijn. Het derde boek (verschijningsdatum: 2006), De ziel van het systeem, gaat in op de ontwikkeling van ziekte en gezondheid binnen systemen.

Dit is een boek voor opleiders, trainers, coaches, adviseurs en leidinggevenden die zich bezighouden met het optimaliseren van het functioneren van groepen en organisaties.

Details:

Auteur(s)P. Weisfelt
UitgeverijUitgeverij Boom, Nelissen
ISBN9789024417216
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's246
Verschijningsdatum
SeriePM-reeks
Afmetingen241 x 156 x 23 mm.
Gewicht520 gr.

Recent bekeken producten