Percy Jackson en de andere helden

Rick Riordan • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Percy Jackson en de andere helden is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De bekende helden uit Percy Jackson en de Olympiers, De helden van Olympus en De avonturen van de familie Kane bundelen hun krachten om samen te strijden tegen het kwaad.
In De zoon van Sobek onderzoekt Carter Kane geruchten over een monster dat gezien is op Long Island. Daar ontmoet hij de mysterieuze jongen Percy Jackson en hun ontmoeting is niet bepaald vriendelijk. De tovenaar en de halfgod moeten het samen opnemen tegen een gigantisch monster.
Een maand later ontmoet Annabeth Chase in De scepter van Serapsis de zus van Carter, Sadie. De dochter van Athena en de jonge magiër uit Brooklyn nemen het op tegen een vijand uit de oude wereld, Serapis. Nog verontrustender dan deze op macht beluste god zelf, is de openbaring dat hij wordt bestuurd door iemand die Sadie maar al te goed kent…
In De kroon van Ptolomy dreigen er nieuwe problemen. Een oude Egyptische magier genaamd Setne, is uit de dood opgestaan en experimenteert met Egyptische en Griekse magie in een poging om zelf een god te worden. Zijn krachten zijn zo groot, dat de vier helden samen zullen moeten werken om hem te verslaan.

Details:

Auteur(s)Rick Riordan
UitgeverijVan Goor
Vertaler(s)Marce Noordenbos
ISBN9789000346738
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's176
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Verschijningsdatum
SeriePercy Jackson en de andere Helden
Karakter(s)Percy Jackson
Afmetingen215 x 140 x 17 mm.
Gewicht271 gr.  

Recent bekeken producten