Het pad van de lichtwerker

Doreen Virtue • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

In herdruk, verwacht vanaf 01-02-2017

Reserveer

Het pad van de lichtwerker is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

‘Ieder mens heeft een aangeboren talent om te leren en te healen,’ aldus Doreen Virtue. Zij had al op heel jonge leeftijd haar eerste ervaring met de hulp die engelen kunnen bieden, toen ze haar meest gekoesterde bezit verloor: een rood portemonneetje met haar dierbaarste dingetjes. Ze bad dat het tasje veilig bij haar terug zou komen en toen ze de volgende ochtend wakker werd, lag het naast haar op haar kussen.

In Het pad van de lichtwerker neemt Doreen Virtue je mee op een spiritueel avontuur, waarbij ze aan de hand van haar eigen levensverhaal vertelt hoe haar helende vermogens en helderziendheid tot bloei kwamen. Ze schrijft: ‘Dit is een boek over mijn eigen ontwikkelingsweg, waarop ik me opnieuw bewust werd van mijn identiteit en mijn vermogens als lichtwerker. Het doel van dit boek is je te helpen je je eigen goddelijke opdracht en natuurlijke spirituele vermogens te herinneren.’

Dit boek is voor iedereen die zich bewust wil worden van zijn of haar aangeboren gaven, zoals het vermogen om op spiritueel en energetisch niveau te helen en voor anderen in het verleden, het heden en de toekomst te kijken.

Details:

Auteur(s)Doreen Virtue
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Monique de Vré
ISBN9789022559512
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 142 x 26 mm.
Gewicht417 gr.

Recent bekeken producten