Paarse Pracht

Albert Kerssies, Eric Gras Le, Hans Dekker • Hardcover

€ 17,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een uniek boek gewijd aan de Drentse heide. Paarse pracht geeft een compleet en toegankelijk overzicht van alles wat de Drentse heide te bieden heeft. De hoofdstukken zijn onder anderen verfraaid met persoonlijke verhalen, recepten, gedichten en tips om er op uit te trekken. Paarse pracht heeft een hardcover, is rijk geïllustreerd, prachtig vormgegeven en in full color gedrukt, wat het geheel een luxe uitstraling geeft. Het boek biedt de lezer een kennismaking met het Drentse landschap en vormt tegelijk een eerbetoon aan het Drentse landschap.

Hans Dekker, Albert Kerssies en Eric le Gras zijn de auteurs van Paarse pracht ¿ Heidelandschappen van Drenthe. Zij komen zowel privé als in hun werk al decennia in aanraking met de heidelandschappen van Drenthe. Deze jarenlange ervaring komt tot uiting in de unieke en treffende wijze waarop zij de Drentse heide weten te verbeelden.

Paarse pracht - Heidelandschappen van Drenthe is nu extra voordelig te bestellen voor ¿ 23,75. Na 22 oktober 2010 geldt de reguliere prijs van ¿ 29,75.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Albert Kerssies, Eric Gras Le, Hans Dekker
UitgeverijGorcum, Koninklijke Van
ISBN9789023246756
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's168
Verschijningsdatum
Afmetingen307 x 250 x 18 mm.
Gewicht1195 gr.  

Recent bekeken producten