Overlevers

Chris Weitz • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€14,39

Overal elders € 17,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Overlevers is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Welkom in New York, een stad die wordt geleid door tieners.

Zij zijn de overlevers van een mysterieuze Ziekte. Nu leven ze in een wereld zonder internet, elektriciteit of andere hulpmiddelen. Voedsel wordt steeds schaarser, het risico op conflicten groter. De tieners hebben zich georganiseerd in stammen, en elke stam is tot de tanden bewapend.

Jefferson is, een beetje tegen zijn wil, de leider van de Washington Square-familie. Donna, op wie hij in het geheim verliefd is, kent hij al van kleins af aan. Als ze een aanwijzing vinden over een mogelijk geneesmiddel voor de Ziekte, gaan ze op een levensgevaarlijke road trip om de mensheid te redden.

Chris Weitz is een Amerikaanse filmproducer en regisseur. Hij regisseerde o.a. About a Boy, The Golden Compass van Philip Pullman en de verfilming van The Twilight Saga: New Moon. Overlevers is zijn eerste roman.

Dit boek in de pers

Het is sterk geschreven, overtuigend, en een boek dat je op een bijzondere manier in de ban zal slaan van een wereld waarvan je hoopt deze nooit te moeten kennen. Knap en verfrissend.  
BOEK.BE  

Chris Weitz heeft een uitstekend verhaal bedacht in een boekenserie waarvan je de vervolgdelen graag wilt lezen. Hij schrijft prettig en weet een spannend verhaal te scheppen. En dat einde… Wanneer komt deel twee uit?  
YOUNGADULTBOOKS.NL  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Welkom in Manhattan, New York City, een stad

Dit is écht zo'n boek dat geschreven is als een spannende film. En zo lees die ook! Niet zo verwonderlijk, want de auteur van Overlevers is regisseur Chris Weitz (o.a. Twilight, New Moon). Overlevers is heel filmisch geschreven, dus je ziet de personages, de locaties zó voor je en je bevindt je direct middenin de door een mysterieuze Ziekte geteisterde stad New York. De bevolking is er grotendeels weggevaagd en de spookstad is nu in handen van een groep Overlevers, jongeren die zich hebben georganiseerd in tribes. In een wereld zonder elektriciteit of andere hulpmiddelen gaan zij - tot de tanden toe bewapend - op zoek naar een geneesmiddel om de mensheid te redden. Een ijzingwekkend spannende scifi thriller die je als liefhebber van dystopische romans gewoon niet mag missen! "Chris Weitz heeft de goede stap gemaakt van schrijven en regisseren van films naar boeken. Overlevers wemelt van personages die je niet zult vergeten en het is een verhaal dat net zo fris en urgent is als Divergent." - James Patterson.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Chris Weitz
UitgeverijLuitingh-Sijthoff
Vertaler(s)Anne-Marieke Buijs
ISBN9789021807836
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's288
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieOverlevers
Afmetingen214 x 140 x 32 mm.
Gewicht475 gr.

Recent bekeken producten