Op zoek naar jou

Jennifer Probst • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Op zoek naar jou is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Kate gelooft helemaal niet meer in de liefde. Althans, voor zichzelf. Wel bezit ze een uniek talent om aan te voelen of er een vonk kan overslaan tussen ánderen. Met haar twee beste vriendinnen start ze een matchmakingbedrijfje, Kinnection, om mensen te helpen hun ware liefde te vinden.

Als de aantrekkelijke Slade hun zaak binnenstormt en hen beschuldigt van oplichting en het verkopen van gebakken lucht, is Kate vastbesloten zich niet te laten kennen. Om Kinnection te ontmaskeren geeft Slade haar opdracht om voor hem de ware te vinden. Dat zal haar toch niet lukken, denkt hij…

In deze heerlijke serie introduceert Probst een reeks nieuwe personages, die bevriend zijn met de personages uit de Getrouwd met een miljonair-serie. De vele fans van Probst komen dus ook te weten hoe het hun favoriete personages is vergaan!


Reviews & recensies

Dromerige weglezer over een relatiebureau en een uitdaging

Kate heeft een gave: zij kan bijna magischerwijs aanvoelen of twee mensen bij elkaar passen. Om dit talent in geld om te zetten, start ze met haar twee beste vriendinnen een matchmakingbedrijf. Op een dag komt Slade binnenstormen. Hij gelooft niet in relatiebureaus, en daagt Kate uit om te bewijzen dat ze geen onzin verkoopt door voor hem de ware te vinden. In eerste instantie lukt het Kate niet om iemand te vinden, tot ze ontdekt dat er tussen Slade en zichzelf misschien wel een bijzonder vonkje zit. Deze lekkere liefdesroman is vrolijk en oprecht. Gelukkig kon ik ook goed lachen om Op zoek naar jou, wat het boekje eigenlijk nog leuker maakte. Een heerlijk boekje om bij weg te zwijmelen en in een klap uit te lezen. Die Jennifer Probst is fantastisch!

Bekijk alle reviews van Maartje 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over matchmaking
  • feelgood romans

Details:

Auteur(s)Jennifer Probst
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Ineke de Groot
ISBN9789022569313
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
SerieOp zoek naar de ware
Afmetingen201 x 125 x 32 mm.
Gewicht424 gr.  

Recent bekeken producten