Op het eerste gezicht

Danielle Steel • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,16

Overal elders € 18,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Op het eerste gezicht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Danielle Steel

Op het eerste gezicht

Ze werkt hard voor haar succes, maar durft ze te geloven in de liefde?

Timmie O'Neill heeft een succesvol mode-imperium opgebouwd. Toch is ze niet gelukkig. Een mislukt huwelijk en het verlies van haar vierjarige zoontje stemmen haar intens verdrietig. Totdat de vonk tussen haar en Jean-Charles Vernier tijdens de Parijse Fashion Week overslaat: durft Timmie weer te geloven in de liefde?

Danielle Steel heeft van haar 88 romans ongeveer 650 miljoen exemplaren verkocht in bijna 50 verschillende landen. Meer dan 20 van haar boeken zijn verfilmd voor televisie en haar romans staan steevast in de bestsellerlijst van The New York Times. In Nederland en Vlaanderen is haar populariteit ongeëvenaard. Haar boeken zijn in gedrukte vorm en als e-book verkrijgbaar.

'Geen rijtje met glamourboeken is compleet zonder de nieuwste Steel.' - Elle

Reviews & recensies

De nieuwe Danielle Steel! Sterk als altijd

Jawel! Danielle Steel! Haar boeken zijn altijd van een hele constante kwaliteit. Ik ben zelden teleurgesteld. De succesvolle Steel weet de formule voor een gouden verhaal ook nu weer correct uit te voeren. Timmie is gevierd ondernemer, maar in haar privéleven loopt alles een stuk minder plezant. Zij verloor haar kind en daardoor ook haar man en is nu eigenlijk een schim van wie zij ooit was. Als ze dan verliefd wordt op de sexy Jean-Charles is zij niet alleen blij, maar ook bang. Door zo lang alleen te zijn geweest is de liefde haar vreemd geworden, en weet zij er niet mee om te gaan. De schrijfstijl van Steel is zoals altijd zeer kunstig. Dit wordt vast weer een bestseller, dat moet wel.

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Danielle Steel
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Mariëtte van Gelder
ISBN9789021809076
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's400
Verschijningsdatum
Afmetingen230 x 152 x 34 mm.
Gewicht590 gr.

Recent bekeken producten