Onzichtbaar

David Ellis, James Patterson • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,92

Overal elders € 19,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Onzichtbaar is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Iedereen denkt dat Emmy Dockery haar verstand heeft verloren. Ze heeft haar baan als FBI-onderzoeker opgegeven omdat ze overtuigd is dat er een verband is tussen honderden onopgeloste moordzaken in de VS. Zelfs haar vriend, agent Harrison Bookman, denkt niet dat Emmy gelijk heeft. Totdat Emmy iets ontdekt dat Harrison niet kan negeren.
Elke dag worden er meer moorden gemeld, en ze zijn allemaal onverklaarbaar. Geen motief, geen moordwapens, geen verdachten. Kan één persoon echt verantwoordelijk zijn voor al deze misdaden? Emmy en Harrison zoeken samen naar het bewijs om een nietsontziende seriemoordenaar te stoppen.

James Patterson (1947) is de succesvolste hedendaagse thrillerauteur ter wereld. Van zijn boeken zijn meer dan 240 miljoen exemplaren verkocht. Hij schreef de zeer populaire thrillerreeksen Alex Cross en The Women’s Murder Club. James Patterson woont en werkt in Florida.
4 sterren VN Thrillergids

Dit boek in de pers

Onzichtbaar is een thriller zoals we die van Patterson gewend zijn.  
CRIMEZONE.NL  

Onzichtbaar leest als een trein, heeft een verrassende plot, sympathieke personages en bevat bovendien het broodnodige vleugje romantiek.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  

Onmiskenbare Patterson-kwaliteit: strak, hard en bloederig, een tot het uiterste opgerekte spanningsboog en een verrassende twist op het einde. Geen boek voor tere zielen.  
DE LIMBURGER  


Reviews & recensies

Wat als jij de enige bent die een verband ziet tussen vele moorden...? Een echte op-het-puntje-van-je-stoel thriller

Emmy Dockery, FBI-analist, is ervan overtuigd dat haar zus Marta niet zomaar bij een brand om het leven gekomen is. Ze is er zeker van dat het moord was. Daarom onderzoekt Emmy sinds die tijd alle branden die begonnen zijn in de slaapkamer, tot nu toe zo’n drieënvijftig. Uiteindelijk haalt ze haar ex-verloofde en FBI-man Harrison Bookman (Books) over om haar bij te staan. Dit is een heerlijk boek. Emmy vertelt het verhaal in de ik-vorm en samen met haar beleef je alle ups en downs. Je voelt het verdriet om de dood van haar zus, en leeft mee met de succesjes en moeilijkheden van het onderzoek. Dan is er ook nog de spanning tussen Books en haar, waardoor je blijft lezen. Zou het ooit nog wat worden tussen die twee? Om de zoveel hoofdstukken komt de psychopaat Graham aan het woord die vertelt over wat hij doet en waarom. De spanning loopt hierdoor op, en het einde is ronduit verrassend.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over seriemoordenaars
  • detectives

Details:

Auteur(s)David Ellis, James Patterson
UitgeverijBezige Bij, De
Vertaler(s)Waldemar Noe
ISBN9789023490180
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's448
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 136 x 34 mm.
Gewicht503 gr.

Recent bekeken producten