Onze borst. Dagboek van kanker

Lander Deweer • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Sereen en glashelder beschrijft Lander Deweer hoe een tumor in de borst van zijn vriendin hun leven in luttele weken op zijn kop zet. Twee hoofden vol reizen, vrienden en lachen moeten plaats maken voor dokters, pijn, chemo en een onzekere toekomst. In Borstkanker. Een dagboek krijgen we een inkijk in het leven van Lander en zijn vriendin. ‘We moeten positief blijven.’ In de zomer van 2013 worden ze geconfronteerd met de schaduwkant van het leven. Maar ze weigeren het hoofd te buigen, aanvaarden de ziekte, de angst, pijn en verwonding die ermee gepaard gaan, en vechten terug. Hij ziet hoe zij haar glimlach niet verliest en noteert van dag tot dag wat hen overkomt. Complexloos in de chaos.

Dit boek in de pers

Sereen en glashelder beschrijft hij hoe een tumor hun leven in enkele weken op zijn kop zet, hoe twee hoofden vol reizen en vrienden plaats moeten maken voor dokters, pijn en chemo. Lander noteert van dag tot dag wat hen overkomt.  
Libelle  

‘Onze borst. Dagboek van kanker’ is het leven zoals het is : borstkanker. Het neemt geen blad voor de mond. Het is een eerlijke en openhartige weergave van borstkanker door de ogen van de partner, met name Lander. Zijn vlotte pen en zijn menselijke, liefdevolle benadering maken dat je het dagboek in een ruk wil uitlezen. Het boek kruipt in de kleren. Het laat je niet los.  
DE ZONDAG  

Details:

Auteur(s)Lander Deweer
UitgeverijManteau
ISBN9789022331125
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Afmetingen200 x 125 x 18 mm.
Gewicht209 gr.  

Recent bekeken producten