Onschuld

John Hart • Paperback

€ 19,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een jong meisje wordt ontvoerd. De tragische verdwijning doet het eerst zo gelukkige gezin uit elkaar vallen: de vader kan het schuldgevoel niet aan en verdwijnt met de noorderzon, de moeder zoekt vergetelheid in de armen van drank, drugs en een gevaarlijke minnaar. Alleen haar tweelingbroer Johnny kan haar nog redden en hij moet daarvoor alles riskeren, niet in de laatste plaats zijn onschuld.

Dit boek in de pers

Alleen al de eerste twaalf pagina's van Onschuld van de Amerikaanse auteur John Hart zijn zo godvergeten mooi dat je er in tranen van zou uitgebarsten'. (...) Zinnen om ingeademd en niet meer uitgeademd te worden. Er is een rijkdom die niets met genres te maken heeft: de rijkdom van lezen en niet meer vergeten.  
De Volkskrant  

Onschuld is een verhaal zonder rafelranden of losse eindjes, waarin alle details kloppen. In een filmische stijl, die getuigd van trefzekerheid, beeldend vermogen en effectvolle dramatiek, voert het naar een slot dat je onderweg almaar wilt uitstellen om het lezen langer te laten duren. Dat niveau bereiken weinig thrillerauteurs.  
Friesch Dagblad  

Een indringende, mooie en aangrijpende thriller over de complexiteit van menselijke gevoelens en van beslissingen die ingrijpende gevolgen kunnen hebben.  
HP DE TIJD  

Details:

Auteur(s)John Hart
UitgeverijLuitingh-Sijthoff
Vertaler(s)J.J. de Wit
ISBN9789024561292
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's383
Verschijningsdatum
Afmetingen230 x 150 x 35 mm.
Gewicht616 gr.

Recent bekeken producten