Ongelooflijk raar/waar

Govert Schilling • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€12,79

Overal elders € 15,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Ongelooflijk raar/waar is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wist je dat er elke dag honderd ton ruimtestof op de aarde neerdwarrelt? Dat een autorit naar de dichtstbijzijnde ster veertig miljoen jaar duurt? En dat je je eigen sterrenbeeld juist níét op je verjaardag kunt zien? In dit boek lees je van alles over het heelal en val je van de ene verbazing in de andere. Want in het heelal is alles anders dan hier op aarde. Na het lezen van dit boek weet je dat er meer sterren dan zandkorrels zijn, dat zwarte gaten toch zichtbaar zijn en dat er geen geluid is op de maan. Onvoorstelbare ruimteweetjes die heel raar zijn, maar toch echt waar!

Govert Schilling is wetenschapsjournalist en schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor kranten en tijdschriften in binnen- en buitenland. Ook heeft hij al veel (kinder)boeken geschreven over het heelal. Voor zijn werk ontving hij diverse prijzen en er is zelfs een planetoïde naar hem vernoemd

Dit boek in de pers

Wetenschapsjournalist Govert Schilling (...) schreef een vrolijk maar pittig non-fictieboek over ruimtevaart en het universum.  
Dagblad Van Het Noorden  

Weinig mensen kunnen zo aanstekelijk vertellen over ruimtevaart als Govert Schilling.  
KIDSWEEK  

Govert Schilling slaagt er jaren in om weetjes over het heelal op heel toegankelijke wijze over te brengen aan kinderen. Dat lukt hem ook uitstekend in Ongelooflijk RWaar! Zelfs voor volwassenen, voor wie dit onderwerp toch ook vaak best ingewikkeld is, is dit boek beslist een aanrader.  
NOORDHOLLANDS DAGBLAD  

Details:

Auteur(s)Govert Schilling
UitgeverijLuitingh-Sijthoff
ISBN9789021016610
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's96
Verschijningsdatum
Afmetingen217 x 216 x 13 mm.
Gewicht555 gr.  

Recent bekeken producten