Onder de hemel van Cornwall

Liz Fenwick • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Onder de hemel van Cornwall is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Demi ziet het even niet meer zitten: ze is niet aangenomen voor haar droombaan, en na het bedrog van haar vriend is ze dakloos, met geen andere plek om naartoe te gaan dan het boerderijtje van haar opa in Cornwall. In de slaaptrein daarnaartoe vraagt ze zich vertwijfeld af waarom alles haar tegen lijkt te zitten.

Victoria denkt dat ze eindelijk heeft wat ze altijd al wilde: Boscawen, het prachtige landgoed in Cornwall dat al generaties lang van haar familie is, zou nu, na de plotselinge dood van haar echtgenoot, aan haar moeten toevallen. Na een liefdeloos huwelijk van vele jaren kijkt Victoria uit naar de vrijheid die voor haar ligt.

Maar er wacht beide vrouwen een verrassing. Het door boomgaarden, tuinen en de zee omringde landgoed Boscawen zal een onverwachte rol in hun levens gaan spelen. Kunnen twee totaal verschillende vrouwen een nieuwe weg inslaan als een meevaller hun leven zo drastisch verandert?


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een heerlijk diepgaand verhaal dat zich afspeelt in het schitterende Engelse Cornwall.

Met 'Onder de hemel van Cornwall' heeft Liz Fenwick weer een onweerstaanbaar diepgaand verhaal geschreven dat zich afspeelt in het schitterende Engelse Cornwall, en dan vooral het bijzondere landgoed Boscawen. Vol romantiek en intriges, volgt deze roman de levens van twee vrouwen die werelden van elkaar verwijderd zijn: een jonge dame die de hoop heeft opgegeven, en een oudere dame die alles heeft wat ze wil en gewend is te krijgen wat ze wil. De omstandigheden zorgen ervoor dat deze bijzondere personages elkaar onvermijdelijk vinden. Het landgoed, omringd door boomgaarden, tuinen en de zee, zal een belangrijke rol spelen in hun levens.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over landgoederen
  • lekker leesvoer

Details:

Auteur(s)Liz Fenwick
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Fanneke Cnossen
ISBN9789022574393
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's384
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 32 mm.
Gewicht511 gr.

Recent bekeken producten