Offworlder 1 - De Jongen uit Celstad

C.M. Chang • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€14,36

Overal elders € 17,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Offworlder 1 - De Jongen uit Celstad is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Stap in de wereld van NamJu, een van de meest aansprekende hoofdrolspelers sinds Katniss

OFFWORLDER

Europaplex, 2150. De jonge NamJu Abernay droomt maar van één ding: uit de sloppenwijken van Celstad ontsnappen om zijn lievelingsspel te spelen, de virtual reality-game DeathZone.

DeeZee is NamJu's lust en leven, een simulatie waarbij spelers het tegen elkaar opnemen in gevechten op leven en dood. De pijngrens in het spel wordt zo levensecht ervaren dat spelers het speelveld vaak bont en blauw verlaten.

NamJu's team BlackPlanet doet het goed, heel goed zelfs, maar als hij wil blijven spelen, of sterker nog, wil blijven eten, moet hij werk vinden. Helaas zijn de baantjes die hij krijgt aangeboden vaak slecht betaald, dus als een vriend hem een voorstel doet om alles te winnen wat zijn hartje begeert, neemt hij het aanbod gretig aan.

Voordat hij er erg in heeft, wordt NamJu echter gekatapulteerd in een dodelijk nieuw spel met drie onmogelijke opdrachten én een wezen dat niet van onze planeet is... de offworlder.

C. M. Chang groeide op bij haar Zuid-Koreaanse ouders in Wisconsin, Amerika, en verhuisde op latere leeftijd naar Nederland. Chang woont en werkt in Amsterdam. Offworlder 1 - De Jongen uit Celstad is haar debuut.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)C.M. Chang
UitgeverijLuitingh Fantasy
ISBN9789024563456
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
SerieOffworlder
Afmetingen211 x 135 x 32 mm.
Gewicht464 gr.  

Recent bekeken producten