Offerande

Sharon Bolton • Paperback eci.nl lezers

Vanaf € 9,90

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een Shetlandse legende vertelt over de Kunal Trows: een mannenvolk dat zwangere vrouwen en baby's steelt en wisselkinderen achterlaat. Negen dagen na de geboorte van een zoon sterft de ontvoerde moeder. De zoons bezitten speciale gaven en hebben macht over andere mensen. Maar dat zijn maar mythen? Toch?

Tora Guthrie is net op de Shetlandeilanden komen wonen. Op een dag vindt ze in haar tuin een gemummificeerd lijk. Het hart is eruit gerukt en in de rug zijn runen gekerfd. Alles wijst op een rituele moord. Als verloskundige kan Tora zien dat het slachtoffer zwanger is geweest. Wat is er met de baby gebeurd? Samen met rechercheur Dana Tulloch probeert Tora aan de hand van een gevonden ring de identiteit van het slachtoffer te achterhalen. Dat blijkt niet eenvoudig te zijn. Tot haar ontsteltenis ontdekt Tora dat de Shetlandeilanden helemaal niet zo veilig zijn als gezegd wordt. En dat hun bewoners afschuwelijke wanpraktijken te verbergen hebben die terug te voeren zijn op de legende van de Kunal Trows...

S.J. Bolton volgde een toneelopleiding en heeft een MBA. Ze begon een succesvolle carrière in pr en marketing, en werkte onder andere voor de gemeente Londen. Tijdens een loopbaanonderbreking om tijd te maken voor haar gezin, raakte ze gefascineerd door de Britse traditionele folklore en is begonnen met het schrijven van haar eerste boek. Ze woont met haar echtgenoot en zoontje vlak bij Oxford.

Details:

Auteur(s)Sharon Bolton
ISBN9789022993934
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten