Oase in een miljoenenstad

Ellen Kok • Hardcover

€ 13,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Nergens in Nederlands passeren dagelijks zoveel mensen als op Schiphol, gemiddeld zo'n 150.000 passagiers. Vaak aan het begin of het einde van een lange reis, met afscheid en weerzien. Niet verwonderlijk dat zich op Schiphol regelmatig situaties voordoen waarin mensen zich verloren voelen, niet weten hoe het verder moet of om andere reden pastorale hulp nodig hebben. Daarvoor staat het Luchthavenpastoraat klaar, al veertig jaar.
Dit boek geeft een levendig beeld van het Luchthavenpastoraat.
De auteur liep mee op Schiphol en sprak met pastores, vrijwilligers en bestuurders. Het resultaat is een boeiende bundel verhalen van op en over de grens, van slachtofferschap en zelfredzaamheid, van onderuit gaan en weer opstaan.
Verhalen over hoe het ooit allemaal begon, over gebedsplekken in de bagagekelders, het mortuarium en het Leger des Heils...
Ervaar het Luchthavenpastoraat!

Ellen Kok (1964) is auteur en ouderenpastor in Purmerend (PKN).
Deze uitgave kwam tot stand in samenwerking met de Stichting Ondersteuning Luchthavenpastoraat Schiphol (www.luchthavenpastoraat.nl) ter gelegenheid van hun veertigjarig bestaan en stond onder eindredactie van Wina Hordijk-van der Zwaag.

Details:

Auteur(s)Ellen Kok
UitgeverijBoekencentrum
ISBN9789023970293
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's96
Verschijningsdatum
Afmetingen233 x 152 x 11 mm.
Gewicht297 gr.  

Recent bekeken producten