Niels Holgersson - Deel 1

TV Series • Paperback eci.nl lezers

€ 4,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

DVD Niels Holgersson - deel 1
speelduur: 75 minuten

Niels Holgersson woont samen met zijn familie in Zweden op een boerderij. Niels is niet zo vriendelijk tegen de dieren. Als hij op een dag een kabouter vangt en pest, spreekt de boze kabouter een betovering uit over Niels. Hij wordt zo klein als een duim.

De kabouter
Wanneer de ouders van Niels naar de kerk zijn, gaat Niels verder met wat hij graag doet; de dieren op de boerderij pesten. Plotseling staat hij oog in oog met een kabouter en besluit hem te vangen. De kabouter vraagt of hij hem alsjeblieft vrij wil laten, maar Niels heeft daar geen zin in. De kabouter besluit Niels een lesje te leren. Voor straf verandert hij hem in een klein mensje. Niet alleen Niels is betoverd, ook zijn hamster Kruimel. Nu zijn ze op elkaar aangewezen.

De wilde ganzen
Het nieuws dat Niels is omgetoverd in een klein jongetje wordt al snel bekend bij de dieren op de boerderij. Ze besluiten dan ook wraak te nemen voor al die keren dat Niels hen heeft gepest. Niels moet rennen voor zijn leven. Als de dieren hem bijna te pakken hebben, klampt hij zich vast aan Maarten de gans die net besloten had om zich aan te sluiten bij een groep wilde ganzen.

Smirre de vos
Niels vliegt op de rug van Maarten de gans mee met de andere wilde ganzen richting Lapland. Hij maakt voor het eerst kennis met Smirre de vos.

Details:

UitgeverijJust4Kids
ISBN8717662565236
TaalNederlands
Aantal delen3
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen195 x 139 x 15 mm.
Gewicht86 gr.

Extra's

  • PAL REGION2 // W/RIJK DE GOOYER/HUGO METSERS

Recent bekeken producten