Nepvlees

Belinda Aebi • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€17,59

Overal elders € 21,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op de teppan van het Japanse restaurant Zuma wordt het lichaam van een verkoolde vrouw aangetroffen. De autopsie en het identificatieonderzoek wijzen uit dat het lijk dat van chef-kok Kishi Takeda is. Maud Gelderman gaat samen met haar speurders Max en Gijs op onderzoek uit. Monique Regniers - bijnaam Mincko - hielp enkele jaren mee in de praktijk van haar echtgenoot Jan, een befaamd dierenarts. Nu Jan aan een slepende ziekte lijdt, sluit ze de praktijk, verkoopt het huis en gaat in een klein appartement in de Gentse Belfortstraat wonen. In de periode dat haar man nog in goede gezondheid was, kreeg hij een tip over gruwelijke praktijken in de Zuma. Monique is vastbesloten het geheim te ontsluieren en infiltreert. Nepvlees is de zesde thriller van Belinda Aebi in de reeks rond onderzoeksrechter Maud Gelderman. Haar boeken worden door pers en publiek geprezen vanwege de durf waarmee ze actuele thema's aansnijdt.

Dit boek in de pers

Nepvlees van Belinda Aebi start ijzersterk, met een beginscène die de gevoelige lezers onder u een wee gevoel in de maag bezorgt.  
Knack  

Die onwijs vlotte schrijfstijl samen met het onthutsende plot maken van 'Nepvlees' een ware pageturner. Met als kers op de taart het zeer verrassende einde. In drie dagen heb ik de 304 pagina's verslonden. Dat in tegenstelling tot het vlees dat die dagen op mijn bord werd geserveerd. Het boek schreeuwt - zonder het letterlijk te schrijven - 'word veganist'. 'Nepvlees' is daarom en om veel andere redenen werkelijk top in zijn genre.  
DE ZONDAG  

Nepvlees van Belinda Aebi leest als een trein. Crime van bij ons, herkenbaar en direct. Het verhaal sleept je mee in het hoofd van de schuldige met een verrassend einde als toemaat.  
RUDI VRANCKX IN STORY  

Belinda Aebi introduceert een nieuw type psychopathische moordenaar, een gekwelde geest, die de lezer op zijn zachtst gezegd niet onberoerd zal laten: een passionele wraakengel, de vleesgeworden nachtmerrie van iedere dierenmishandelaar. Elke gelijkenis met bestaande personen is louter toevallig. Of niet?  
MICHEL VANDENBOSCH, VOORZITTER GAIA  

Details:

Auteur(s)Belinda Aebi
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789022331583
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's294
Verschijningsdatum
SerieMaud Gelderman
Afmetingen216 x 141 x 28 mm.
Gewicht433 gr.

Recent bekeken producten