Negendoder

Ule Hansen • Paperback eci.nl lezers

€ 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 27 minuten geleden.
Bestellen
*eci.nl prijs € 15,99

Vanaf 17 februari 2017

Reserveer

Negendoder is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Negendoder van Ule Hansen is het eerste deel van een razend spannende thrillerserie in hedendaags Berlijn. Voor lezers van Samuel Bjørk en Hjorth Rosenfeldt.
Op een bouwsteiger midden in Berlijn wordt een gruwelijke vondst gedaan: drie lichamen, gewikkeld in tape, hangen aan de metalen buizen.
De excentrieke profiler Emma Carow - voor gewone mensen is ze bang, maar seriemoordenaars begrijpt ze - wordt op de zaak gezet. Door haar onconventionele manier van werken botst ze nogal eens met haar collega's van de recherche, maar met haar briljante geest denkt Emma al snel een andere kant op dan het onderzoeksteam. Daarmee zet ze haar toekomst - en haar leven - op het spel.

Reviews & recensies

Marike

onze specialist thrillers

Superspannende, gruwelijke thriller voor de liefhebbers van Karin Slaughter en Samuel Bjørk

Wat een super spannende thriller van het schrijversduo Astrid Ule en Eric Hansen. In Berlijn worden drie lichamen gevonden, hangend aan een steiger. Ze zijn helemaal gewikkeld zijn in ducttape, alleen een deel van het gezicht is vrijgelaten. Het lijkt erop dat ze levend opgehangen en vervolgens uitgehongerd zijn. Er volgt een jacht op de seriemoordenaar die al snel de bijnaam ‘mummiemoordenaar’ krijgt. De excentrieke profiler Emma Carrow wordt op de zaak gezet. Haar sociale vaardigheden zijn slecht, ze is het lang niet altijd eens met haar collega’s, maar als profiler is ze onwaarschijnlijk goed en zeer betrokken. Ze wordt achtervolgt door een traumatische gebeurtenis uit het verleden. Het boek is vlot geschreven. Het is een dikke pil, maar verveelt geen moment. Sterker nog, ik heb het in één weekend uitgelezen. Het verhaal zit goed in elkaar en heeft een goed doordacht plot. Een absolute aanrader voor de liefhebbers van de boeken van Karin Slaughter en Samuel Bjørk. Gelukkig is dit nog maar het eerste deel uit een serie. Ik kijk al uit naar de volgende!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over seriemoordenaars
  • detectives

Details:

Auteur(s)Ule Hansen
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Roelof Posthuma
ISBN9789024573356
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's448
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 38 mm.
Gewicht604 gr.

Recent bekeken producten