Naar oma en opa Pannenkoek

Vivian den Hollander • Hardcover eci.nl lezers

€ 5,00

In herdruk, verwacht vanaf 01-01-2017

Reserveer
*eci.nl prijs € 4,00

Vanaf 28 december 2016

Reserveer
Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De leukste oma en opa wonen hier!

Wat is het toch heerlijk om bij oma en opa te logeren! Lisa stopt van alles in haar koffertje en natuurlijk gaat ook haar knuffel mee. Jimmy laat zijn knuffels thuis, want daar vindt hij zichzelf al veel te groot voor. Het wordt een gezellige logeerpartij: Lisa en Jimmy brengen een bezoekje aan de dierentuin, opa bakt pannenkoeken, oma leest voor en ‘s avonds mogen Lisa en Jimmy samen in het grote bed. Het is één groot feest!


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Prachtig voorleesboek over een logeerpartij bij opa en oma. De situaties zijn herkenbaar, de illustraties prachtig en de kinderen worden heerlijk verwend!

Logeren bij opa en oma. Dat is natuurlijk heel erg leuk, maar tegelijkertijd ook wel spannend. In dit boek komen beide aspecten aan bod. Dat maakt dat het zo heerlijk herkenbaar is. Zo komt Jimmy maar moeilijk in slaap omdat hij toch in een vreemd bed ligt. En dan heeft hij ook nog eens z’n lievelingsknuffel niet bij zich! Maar logeren bij opa en oma is natuurlijk ook erg leuk. Zo is het bezoek aan de dierentuin een groot succes. Al was het alleen maar omdat er een papegaai is die ‘Poepiescheet’ kan zeggen. Dit boek bevat veel herkenning voor kinderen die wel eens uit logeren zijn geweest.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Vivian den Hollander
IllustratorDagmar Stam
UitgeverijVan Holkema & Warendorf
ISBN9789000350308
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's32
Verschijningsdatum
SerieLisa en Jimmy
Afmetingen229 x 227 x 10 mm.
Gewicht328 gr.  

Recent bekeken producten