MZZLmeiden 6 - gaan los

Marion van de Coolwijk • Paperback eci.nl lezers

€ 9,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

MZZLmeiden 6 - gaan los is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hanna heeft besloten samen met Joan op kamers te gaan wonen. Hanna’s ouders zijn echter niet enthousiast. Ze vinden haar veranderd sinds ze in de glamourwereld van Parrot terecht is gekomen. Dat maakt Hanna onzeker: ze verprutst haar relaties met Jasper, Pieter en Joshua, en op school gaat het ook al niet goed. Ze voelt zich onbegrepen en depri, totdat ze iets ontdekt wat haar oppept. Maar of dat zo’n goed idee is?

Joan heeft wel wat anders aan haar hoofd dan school: ze is tot over haar oren verliefd op Brent. Wanneer hij uit Londen overkomt, spijbelt ze regelmatig om samen huizen te bekijken. Hanna is duidelijk minder blij: Joan en zij hebben een totaal andere smaak. Als Joan haar zus steeds vaker met Brent samen ziet, barst de bom.

Tanja zit in Engeland en volgt haar zussen in Nederland van een afstandje, met pijn in haar hart. Haar relatie met Danny loopt stroef, maar tijd om erover na te denken heeft ze niet. Tanja stort zich op haar carriëre als zangeres en gaat los in het uitgaansleven van Londen. Als ze hoort dat er in het nieuwe huis ook een kamer voor haar is, besluit ze als verrassing over te komen. Maar in Amsterdam treft ze Joan en Hanna ruziënd aan. En het gaat niet alleen over de inrichting van hun huis...

Details:

Auteur(s)Marion van de Coolwijk
UitgeverijInstituut Kind In Beeld
ISBN9789026126130
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's192
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Verschijningsdatum
SerieMZZLmeiden
Afmetingen211 x 135 x 19 mm.
Gewicht279 gr.  

Recent bekeken producten