Mijn pure keuken 2

Pascale Naessens • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€19,99

Overal elders € 24,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 1 dag geleden.
Bestellen

Mijn pure keuken 2 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na het succes van haar eerste kookboek, Mijn Pure Keuken. Volop genieten en toch slank focust Pascale in deze opvolger op de pure herfst- en winterkeuken. Ideaal om het jaar met smaak af te sluiten! Wie vorig voorjaar genoot van de recepten uit het eerste kookboek van Pascale Naessens, zal verrukt zijn met dit minstens even sterke tweede boek.

Pascale blijft ook in het najaar haar kookfilosofie trouw: goede combinaties, gezonde ingrediënten en de juiste vetten. Hartverwarmende recepten die in al hun eenvoud dit najaar bijzonder goed zullen smaken. En over extra winterkilootjes hoef je je alvast geen zorgen maken, Pascales manier van eten zorgt er immers voor dat je lekker en voldoende kan eten mét respect voor lichaam en lijn. Bovendien brengt Pascale ook een hoofdstuk met feestrecepten voor het eindejaar.

Dit boek in de pers

Mooie vormgeving en ook simpele bereidingswijzen.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Heerlijk gezonde, mediterraan getinte gerechten die toch eenvoudig en snel te bereiden zijn

Gezellig genieten van lekker eten, niet verdikken, gezond blijven en dat allemaal zónder uren in de keuken te hoeven staan. Met de kookboeken van Pascale Naessens lukt dat gegarandeerd! Haar manier van eten zorgt ervoor dat je lekker en voldoende kan eten mét respect voor lichaam en lijn. Geen dieet, maar een manier van eten die je gezondheid ten goede komt. Je voelt je niet alleen beter, je krijgt direct meer energie en het werkt afslankend. En de verrassing zit 'm daarbij in de eenvoud. Iedereen is in staat de heerlijke gerechten uit haar bestsellers te maken. Wie genoten heeft van Mijn pure keuken zal deze smakelijke opvolger dan ook met open armen ontvangen. In Mijn pure keuken 2 blijft Pascale haar kookfilosofie trouw: goede voedselcombinaties, gezonde ingrediënten en de juiste vetten. Met tientallen feestelijke herfst- en wintergerechten, die toch het hele jaar door kunnen smaken. Volop genieten en toch slank… Aan tafel!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Pascale Naessens
UitgeverijLannoo
ISBN9789020917109
TaalNederlands
Aantal delen2
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's190
Verschijningsdatum
Afmetingen247 x 197 x 20 mm.
Gewicht777 gr.

Recent bekeken producten