Mijn pure keuken 1

Pascale Naessens • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€19,99

Overal elders € 24,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 4 dagen geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als model voerde Pascale Naessens jarenlang een strijd met haar eetgewoontes. Ze weigerde een leven te leiden waarbij ze calorieën moest tellen en niet meer kon genieten van koken en tafelen. En dus ging ze op zoek naar een andere manier van eten waarbij ze lekker en voldoende kon eten mét respect voor haar lichaam en lijn. Naar een manier die zowel het model, de levensgenieter als de romanticus in haar tevreden stelde en haar echtgenoot Paul Jambers, want de liefde van de man gaat immers door de maag.

Pascale vond haar evenwicht in de pure keuken waar ze van kon genieten zonder schuldgevoel. De basis van deze keuken zijn goede combinaties, gezonde ingrediënten en de juiste vetten. De verrassing zit 'm in de eenvoud. Haar gerechten zijn speciaal en toch eenvoudig, ook om te bereiden. Al haar recepten bundelde ze nu voor het eerst. Het werd een boek met veelal mediterraan geïnspireerde recepten op basis van vis, olijfolie, groenten en verse kruiden. En af en toe een stukje vlees voor de vitamine B12.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Afvallen zonder honger (of zonder dat het hoeft) en ook nog met smaak!

Nu dat, voorheen internationaal model Pascale Naessens, de mode-business heeft omgeruild voor de tv-business, schreef zijn een boek vol recepten die zowel gezond - niet vet - en lekker zijn! Dat maakt mij blij! Al helemaal omdat het van een oud-model komt die duidelijk veel over eten heeft nagedacht! Zetmelen zijn in combinatie met vlees uit den boze, maar verder zijn er nagenoeg geen restricties. Er is zelfs heldere uitleg over de redenen achter Pascale's combinatiekeuzes, en over positief gebruik van goede vetten! Elk recept is eenvoudig te bereiden en wordt stapsgewijs uitgelegd. Het kan dus bijna niet verkeerd gaan. De mooie foto's maken het geheel af. Een kookboek dat de koker gezond houdt, maar zeer zeker niet pusht om af te vallen (dat hoeft ook niet, want dat gebeurt vanzelf...).

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Pascale Naessens
UitgeverijLannoo
ISBN9789020926651
TaalNederlands
Aantal delen2
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Afmetingen249 x 195 x 22 mm.
Gewicht760 gr.

Recent bekeken producten