Michael Vey - De macht van de Elgen

Richard Paul Evans • Hardcover

€ 15,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Michael Vey - De macht van de Elgen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De macht van de Elgen is het bloedstollende vervolg op het eerste boek over Michael Vey en de andere jongeren van de Electroclan. Ook al zijn ze ternauwernood uit de handen van de Elgen ontsnapt, de strijd is nog niet voorbij.
Michael moet nog altijd zijn moeder zien te redden - en zorgen dat hij zelf uit handen blijft van dr. Hatch - ook al blijkt de macht van de Elgen nog veel verder te reiken dan ze tot nu toe hadden gedacht. Bovendien komen Michael en zijn vrienden erachter dat zij niet de enige levende wezens zijn met elektrische krachten. Hun ontdekkingen leiden de Elektroclan tot in de jungle van Peru, waar ze te maken krijgen met nieuwe vijanden en de grootste uitdaging tot nu toe...

Richard Paul Evans verkocht wereldwijd ruim 14 miljoen boeken, in meer dan 25 talen. Ook de serie over Michael Vey is in veel landen een razend succes. Momenteel werkt Evans alweer aan het vijfde deel. Voor zijn boeken won hij vele prijzen en vier titels werden verfilmd. Toch leidt hij nog een heel normaal leven, met zijn vrouw Keri en vijf kinderen in Salt Lake City.

Details:

Auteur(s)Richard Paul Evans
UitgeverijKluitman Alkmaar, Uitgeverij
Vertaler(s)Astrid Staartjes
ISBN9789020649222
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's352
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar, Vanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
SerieMichael Vey
Afmetingen215 x 147 x 39 mm.
Gewicht597 gr.

Recent bekeken producten