Met zachte hand

Siska Mulder • Paperback

€ 19,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Met zachte hand is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Mijntje van der Lelie: carrièrevrouw, echtgenote, moeder. Voor de buitenwereld geslaagd, maar zelf vindt ze haar bestaan braaf en benauwend. Ze besluit het roer radicaal om te gooien.

 

In Frederique, Berdine en Claire vindt ze bondgenoten. De vier brengen een ongekende woede in elkaar naar boven. Woede op mannen die vrouwen haten en wegkomen met hun misdaden. De vriendinnen besluiten de rollen om te draaien en het recht in eigen hand te nemen.

 

Ze binden de strijd aan met een pedofiel, een eerwraakpleger, een bekende sporter die zijn vrouw mishandelt en een serieverkrachter. Pas als een van hen haar eigen man als doelwit kiest, beseft Mijntje dat ze te ver zijn gegaan.

Dit boek in de pers

Met zachte hand is zeker niet constant nagelbijtend spannend te noemen, maar daar waar nodig loopt de spanning bijzonder hoog op. Zonder die perfect gedoseerde spanning zou het verhaal misschien doorslaan naar een hilarisch geheel, zeker als je bedenkt op welke manieren de dames de ¿vijand¿ buiten spel proberen te zetten. Nu klopt het allemaal precies. En verrassen doet Mulder de lezer ook. Er zitten een paar twists in het verhaal die de lezer ongetwijfeld op het verkeerde been zullen zetten. Lekker. Ook deze Siska Mulder mag er zijn!  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over vriendinnen
  • thrillers voor lezers met stalen zenuwen

Details:

Auteur(s)Siska Mulder
UitgeverijBoekerij
ISBN9789022571002
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 28 mm.
Gewicht429 gr.  

Recent bekeken producten