Met huid en haar

Jeffery Deaver • Paperback

€ 19,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen

Met huid en haar is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tot op het bot is Deavers bekendste boek, mede door de film The Bone Collector met Denzel Washington en Angelina Jolie. Dit elfde boek in zijn geliefde Lincoln Rhyme-serie is een rechtstreeks vervolg op dat eerste verhaal.Een nieuwe, angstaanjagend sluwe seriemoordenaar terroriseert New York. Lincoln Rhyme en Amelia Sachs noemen hem de Huidenjager. Hij tatoeëert teksten op zijn slachtoffers met een gifstof die een gruwelijke dood veroorzaakt.Aan de hand van de cryptische boodschappen proberen Lincoln en Amelia te achterhalen wat de Huidenjager tot zijn daden drijft. In een ware race tegen de klok vechten ze tegen een zieke geest om nieuwe slachtoffers te voorkomen.

Dit boek in de pers

Deaver serveert een bijzonder ingewikkeld plot, waarin moordenaar en speurders met elkaar wedijveren in het creëren van de merkwaardigste hersenspinsels.  
GAZET VAN ANTWERPEN  


Reviews & recensies

Een psychopaat vermoordt zijn slachtoffers op een buitengewoon zieke manier

Sommige schrijvers hebben echt een grote fantasie. Wat Jeffery Deaver verzint is wel een beetje ziek – in de goede zin van het woord dan. Want dat zorgt voor de spannendste thrillers! In Met Huid en haar zit het duo Rhyme en Sachs achter een seriemoordenaar aan: de Huidenjager. Deze moordlustige gek tatoeëert boodschappen op zijn slachtoffers, en wel met een giftige stof die tot een pijnlijk einde leidt! Het stoere politieduo volgt deze aanwijzingen in deze boodschappen in de hoop de psychopaat op tijd te kunnen vinden, voordat er nog meer slachtoffers vallen. Sublieme toevoeging op de thrillers omtrent Rhyme en Sachs. Deaver toont zich weer een meester van het genre. Een aanrader voor de thrillerfanaat!

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over seriemoordenaars
  • vergelijkbare bestsellers

Details:

Auteur(s)Jeffery Deaver
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Mariëtte van Gelder
ISBN9789022571552
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's400
Verschijningsdatum
SerieLincoln Rhyme
Afmetingen231 x 151 x 37 mm.
Gewicht669 gr.  

Recent bekeken producten