Met het oog op de naald

D.J. Kopsky • Hardcover

Vanaf € 8,56

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Er is geen fundamenteel verschil tussen alternatieve en reguliere geneeskunde. Dat vinden topexperts binnen de geneeskunde. Jan Keppel Hesselink en David Kopsky maken dat in dit boeiende en grensverleggende boek duidelijk aan de hand van de acupunctuur. Recente onderzoeksresultaten over acupunctuur worden helder en boeiend beschreven. Acupunctuur is duidelijk werkzaam van gen tot psyche. Ook blijkt het kostenbesparingen in de gezondheidszorg op te kunnen leveren. Naast de acupunctuur wordt de basis van de westerse geneeskunde, Evidence Based Medicine, kritisch besproken.
Twee cartoonfiguren staan in dit boek centraal: Dokter Skep en De Naald. Ze voeren een dialoog door het hele boek heen, zodat men in feite alleen de cartoonballonnetjes hoeft te lezen om het boek te doorgronden.
Dit boek is een fundament voor de geïntegreerde geneeskunde die de komende jaren in Nederland gestalte zal gaan krijgen.

Een duidelijk en actueel boek over acupunctuur als fundament voor een geïntegreerde geneeskunde.

Prof. dr. Jan M. Keppel Hesselink, arts, medisch bioloog, hoogleraar moleculaire farmacologie, acupuncturist en hypnotherapeut. Hij was vice-president bij een internationaal geneesmiddelenconcern en huisadviseur van de KNAW op het gebied van wetenschapsmanagement. Hij is coach voor executives en docent bij de Comenius leergangen.

Drs. David J. Kopsky is arts, acupuncturist, hypnotherapeut, onderzoeker en ontwikkelt nieuwe vormen van acupunctuur. Hij is lid van de NAAV wetenschapscommissie en secretaris van Stichting IOCOB. Hij begeleidt MS- en kankeronderzoek en geeft workshops aan managers en onderwijs in academische centra.

Details:

Auteur(s)D.J. Kopsky
ISBN9789020202243
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht700 gr.

Recent bekeken producten