Met een knipoog

Marian Keyes • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€8,00

Overal elders € 10,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Met een knipoog is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een herkenbaar, hartveroverend boek dat de lezer diep raakt

Een jaar lang leefde Stella Sweeney een New Yorkse droom: ze promootte haar succesvolle zelf hulpboek, deed mee aan talkshows in heel Amerika en leidde met haar kinderen een luxeleventje in een prachtig tienkamerappartement in de Upper West Side.

Maar haar glamoureuze, opwindende leven was van korte duur. Nu zit ze weer op een zolderkamertje in Dublin, met een writer’s block en een doos vol roze koeken. Ze doet alles om haar oude leven terug te krijgen. Maar kan dat wel? En wil ze het eigenlijk wel echt?


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek feelgood

Boeiend verhaal, grappig en meeslepend

Dit is een heel bijzonder verhaal. Even inkomen, want er worden nogal wat flashbacks gebruikt, maar dat went gelukkig snel. Stella krijgt van de een op de andere dag de ziekte Guillaume Barré, waardoor ze ‘opgesloten’ zit in haar eigen lichaam. Ze ligt maanden verlamd in het ziekenhuis en kan alleen met haar ogen knipperen. Een van de weinigen die echt moeite doet met haar te communiceren is neuroloog Mannix Taylor. Ze geneest en gaat terug naar haar man en kinderen. Ze kan echter Mannix niet vergeten. Nadat ze gescheiden is van haar man, stort ze zich in een relatie met de neuroloog en samen met haar kinderen, vertrekt ze naar New York. De relatie strandt toch en ze probeert hem te vergeten. Maar dat lukt niet. Dit klinkt allemaal heel zwaar, maar dat is het zeker niet. De auteur maakt het op belangrijke momenten luchtig en weet het verhaal zo goed in balans te houden. En het is ook vaak heel grappig. Keyes heeft heerlijke, droge humor en daar houd ik enorm van. Hoofdpersoon Stella is een nuchter type, die gewoon maar doormoddert en dat maakt haar heel sympathiek. Een boek om gewoon lekker te lezen, met wel net dat beetje meer, waardoor het een bijzonder boek wordt.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over familie
  • grappige boeken

Details:

Auteur(s)Marian Keyes
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Mireille Vroege
ISBN9789022577714
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's512
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 42 mm.
Gewicht709 gr.

Recent bekeken producten