Memoires

Tony Blair • Paperback

Vanaf € 10,75

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bij de Britse parlementsverkiezingen in 1997 haalde de Britse Labour Party onder leiding van Tony Blair de grootste zege ooit. Het bewind van de Conservative Party, dat achttien jaar had geduurd, kwam ten einde en Blair begon aan zijn eerste termijn als premier van het Verenigd Koninkrijk. Uiteindelijk zou hij tien jaar aan de macht blijven. Tony Blair werd een van de meest dynamische leiders van onze tijd. Er zijn maar weinig Britse staatsmannen geweest die de koers van het Verenigd Koninkrijk zo bepaald hebben als hij, en zijn nalatenschap zal nog lang van invloed zijn. Blairs memoires vormen een gedetailleerd verslag van zijn politieke en persoonlijke leven. Hij vertelt openhartig over successen, controversen en teleurstellingen. Dit boek is dan ook verplichte kost voor iedereen die iets wil begrijpen van de complexiteit van onze geglobaliseerde wereld. Het is niet alleen fascinerend voor liefhebbers van politieke memoires, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in de uitdagingen van het moderne leiderschap.

Dit boek in de pers

Memoires overtuigt vooral door de gespierde verdediging van zijn binnenlandse agenda. Blair is daarnaast verrassend authentiek in het beschrijven van zijn emoties: twijfel en faalangst strijden herhaaldelijk om voorrang. De memoires van deze zelfverklaarde rebel en revolutionair kennen vaart en energie.  
NRC  

Een verhelderend boek.  
De Morgen  

Blairs analyses van bestuurlijke vraagstukken zijn - samen met een zeer inzichtgevend hoofdstuk over het vredesproces in Noord-Ierland - de sterkste delen van het boek. Dit maakt deze memoires ook interessant voor veel andere leidinggevenden.  
Reformatorisch Dagblad  

Details:

Auteur(s)Tony Blair
ISBN9789023459514
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten