Mannen zonder vrouw

Haruki Murakami • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Mannen zonder vrouw is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In zeven korte verhalen wijdt levensgids en meesterverteller Haruki Murakami zich opnieuw aan een van zijn grote thema's: de liefde. De verhalen in 'Mannen zonder vrouw' horen tot de meest tedere, ontroerende teksten uit zijn oeuvre - en ze zijn onmiskenbaar Murakami. Ze gaan over eenzame, beschadigde mannen, mannen die iets beslissends mankeert, melancholieke mannen. Met andere woorden: kleurloze mannen...

Dit boek in de pers

Weinig schrijvers weten zo goed het solitaire levensgevoel te vangen als Haruki Murakami. Ook in zijn nieuwe verhalen observeert hij weer vlijmscherp de eigenaardigheden van de eenzaten.  
NRC  

Een les voor de vele fans van Haruki Murakami. Lees Mannen zonder vrouw alsof het je eerste Murakami is. Dan besef je opnieuw hoe fraai hij schrijft.  
De Volkskrant  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Prachtige verhalenbundel over liefde, eenzaamheid en verlies, waarin magische gebeurtenissen worden beschreven in een realistische stijl. Betoverend mooi.

Meesterverteller Murakami schildert zeven portretten van mannen. Hun overeenkomst: ze zijn solitair. Sommige zijn dat altijd geweest, anderen zijn het geworden vanwege dood of verlating. In deze bundel lees je over de emotionele gevolgen van verlies en eenzaamheid. En wie kan dat niet beter dan Murakami? Hij is een vlijmscherp observator. Zijn schrijfstijl is terloops en onnadrukkelijk. Hierdoor worden extreme situaties nooit sensationeel. Het mooie van deze bundel is dat door het overkoepelende thema de verhalen aan inhoud winnen. Het geheel is daarom vele malen mooier dan de som der delen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • korte verhalen over mannenzaken
  • boeken over Azië

Details:

Auteur(s)Haruki Murakami
UitgeverijAtlas Contact
Vertaler(s)Jacques N. Westerhoven
ISBN9789025446604
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's288
Verschijningsdatum
Afmetingen211 x 142 x 28 mm.
Gewicht429 gr.

Recent bekeken producten