Dolfje Weerwolfje / MaanMysterie

Paul van Loon • Hardcover eci.nl lezers

€ 14,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen
*eci.nl prijs € 11,99

Vanaf 25 januari 2017

Reserveer
Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een geheimzinnige dame met een zwarte sluier....
Opa Weerwolf is smoorverliefd! Dolfje vertrouwt het niet. Wie is die vreemde dame? Ze voert iets in haar schild, Dolfje weet het zeker. Maar ook Timmie en Leo doen anders dan anders. Komt het soms door die gekke weerwolfmaan, hoog in de lucht?

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Dit 17de avontuur van Dolfje weerwolfje is grappig en mysterieus tegelijk. Met prachtige tekeningen. Ook dit deel mag je niet missen. Echte aanrader.

Dit is het 17de deel in de populaire Dolfje-weerwolfje-reeks. Wederom slaagt Paul van Loon er in om weer originele avonturen te verzinnen die Dolfje weerwolfje meemaakt. En dat al twintig jaar! Deze keer gedraagt iedereen zich heel vreemd in Dolfjes omgeving en eigenlijk voelt hij zichzelf ook niet helemaal zoals het zou moeten: wat is hier in vredesnaam aan de hand? Waarom is iedereen verliefd op elkaar? Dit boek is niet zozeer spannend, maar wel vreemd en mysterieus. Maar het verhaal wordt weer erg grappig verteld, er komen veel oude, maar ook nieuwe personages in voor en is daarbij erg mooi geïllustreerd. En dat hield met aan het boek gekluisterd. De boodschap die Van Loon de lezers meegeeft is weer hartverwarmend: je mag zijn wie je bent en het is niet erg om anders te zijn! Erg fijn leesvoer.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Paul van Loon
IllustratorHugo van Look
UitgeverijLeopold
ISBN9789025870584
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's160
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar
Verschijningsdatum
SerieDolfje Weerwolfje
Karakter(s)Dolfje Weerwolfje
Afmetingen223 x 153 x 20 mm.
Gewicht525 gr.  

Recent bekeken producten