Lockwood en Co - 1 De schreeuwende wenteltrap

Jonathan Stroud • Paperback

€ 5,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen
*eci.nl prijs € 4,00

Vanaf 27 januari 2017

Reserveer

Lockwood en Co - 1 De schreeuwende wenteltrap is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Overdag is er niets aan de hand. 's Nachts komen kwade geesten tevoorschijn... Het kleinste, meest ongeorganiseerde, maar zonder twijfel allerbeste bureau dat op geesten jaagt is Lockwood & Co. Medewerkers: de charismatische eigenaar Anthony Lockwood, boekenwurm George Cubbins en nieuwkomer Lucy Carlyle. De drie staan voor hun moeilijkste klus tot nu toe. Het beruchte landgoed Combe Carey Hall moet geestvrij worden gemaakt. Geen van de vorige geestenjagers is ooit teruggekeerd. Anthony, Lucy en George moeten al hun talenten inzetten om te strijden tegen de geest van de Schreeuwende Wenteltrap en... om in leven te blijven. Jonathan Stroud is een Engelse schrijver. Al van jongs af aan is hij gefascineerd door fantasy-verhalen. Jonathan Stroud is getrouwd en heeft twee kinderen. 'Eeuwenoud kwaad, onopgeloste moorden, machtige geesten en sinistere stervelingen - een verhaal waarvoor je lang opblijft... met het licht aan! Zet maar op je need-to-read-lijst.' Rick Riordan, auteur van de Percy Jackson-boeken. 'Dit is het soort boek waar je in één klap verliefd op wordt.' Bookwitch 'Spannend en met humor geschreven.' Beth Johnson, boekhandel Van Rossum

Dit boek in de pers

In een mooie, vloeiende schrijfstijl heeft de auteur in een hoog tempo een ontzettend spannend en kloppend verhaal neergezet waarin ook de humor niet ontbreekt.  
Hebban.nl  

Ik heb dit boek in één ruk uitgelezen en ben erg benieuwd naar boek twee! Het is erg spannend, goed geschreven en leuke karakters. Echt een aanrader voor fans van bovennatuurlijke verhalen!  
CHICKLIT.NL  

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Jonathan Stroud
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Ineke Bronswijk
ISBN9789021018713
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's368
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 30 mm.
Gewicht480 gr.  

Recent bekeken producten