Lisa en Jimmy - Apenbillen en wiebeltanden

Vivian den Hollander • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€4,79

Overal elders € 5,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 4 dagen geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Raar, maar waar: Lisa en Jimmy op onderzoek in de dierentuin

Lisa wil graag een wiebeltand hebben, zoals andere kinderen uit haar klas. Maar helaas, haar tanden zitten nog vast. De tandarts stelt haar gerust: ook zij gaat een keer wisselen. Lisa ziet in de spreekkamer een poster met daarop dieren met opvallende tanden. Ze vraagt of jonge dieren ook wisselen. De tandarts knikt en zegt dat er in de dierentuin zelfs een dier is dat wel zeven keer wisselt! Lisa en Jimmy besluiten naar de dierentuin te gaan om uit te vinden welk dier de tandarts bedoelt. Maar eenmaal in de dierentuin beland, ontdekken ze nog véél meer…

 

 

 

Top100 kinderboeken onder €10

Dit boek in de pers

Ook dit verhaal is er weer eentje om volop van te genieten. Er gebeuren in Apenbillen en Wiebeltanden recensie review dagmar stam vivian den hollander kinderboekenweek thema raar maar waar de dierentuin gekke dingen, waarom zeker gelachen moet worden. De schitterende prenten van Dagmar Stam maken het verhaal nog eens extra levendig.  
WIJTESTENHET.NL  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Veel vrolijkheid in de dierentuin, mooi geïllustreerd en aantrekkelijk uitgegeven.

Tjonge, wat kinderen allemaal bezighoudt. Ik was het even helemaal vergeten. Bijvoorbeeld dat je ook een wiebeltand wilt hebben, net zoals je vriendje. In dit boek is dat elk geval een wens van Lisa, en via een gesprek met de tandarts hoort ze dat dieren ook hun tanden wisselen, en er is zelfs een dier dat dat zeven keer doet! Nou, ik snap dat Lisa en Jimmy dolgraag willen weten welk dier dat is, dus op naar de dierentuin! Daar gebeuren allerlei grappige dingen, prachtig getekend door Dagmar Stam. Al met een gezellig boek voor kinderen vanaf 4 jaar.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Vivian den Hollander
IllustratorDagmar Stam
UitgeverijVan Holkema & Warendorf
ISBN9789000345830
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's32
LeeftijdsindicatieVanaf 4 jaar
Verschijningsdatum
SerieLisa en Jimmy
Afmetingen207 x 207 x 10 mm.
Gewicht303 gr.

Recent bekeken producten