Lijfstraf

Elle van den Bogaart • Hardcover

€ 14,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Lijfstraf is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

"Hij kan het bijna niet geloven. Vanavond is ze helemaal van hem. Hij wist wel dat ze uiteindelijk weer voor zijn charmes zou vallen. Haar relatie met Bowie was gewoon een grote leugen. Bowie, die loser met zijn homotrekjes. Met hem rekent hij later nog wel af."

Fleur, Bowie en Rem zitten bij elkaar in de klas. Fleur heeft kort een relatie gehad met Rem, maar ze heeft het uitgemaakt. Rem is daar nog steeds niet overheen. Dat Fleur bovendien beste vrienden is met Bowie maakt het nog onverdraaglijker. Hij heeft een hekel aan Bowie en grijpt elke gelegenheid aan om hem weg te zetten als homo. En Bowie zelf? Hij voert behalve strijd met Rem ook strijd met zichzelf. Heeft Rem gelijk? Maar waarom voelt hij zich dan zo goed bij Fleur?

Met dit nieuwe boek verrast Jonge Jury-auteur Elle van den Bogaart haar lezers weer met een vlot en spannend verhaal. Maar dit boek biedt ook meer dan dat. Tijdens haar schoolbezoeken merkt ze regelmatig dat homoseksualiteit nog altijd een gevoelig onderwerp is. "Lijfstraf" biedt een openhartig inkijkje in alle (voor-)oordelen onder zowel jongeren als volwassenen en de weg naar acceptatie.

Details:

Auteur(s)Elle van den Bogaart
UitgeverijUitgeverij Holland
ISBN9789025112868
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's144
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen223 x 145 x 16 mm.
Gewicht315 gr.

Recent bekeken producten