Life - Keith Richards, de Autobiografie

Keith Richards • Paperback eci.nl lezers

€ 12,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Life - Keith Richards, de Autobiografie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De langverwachte autobiografie van de gitarist, songwriter en medeoprichter van The Rolling Stones. Ladies and gentlemen: Keith Richards.

Eindelijk vertelt de man zelf over het leven in de crossfire hurricane: obsessief luisteren naar platen van Chuck Berry en Muddy Waters, gitaar leren spelen en een band vormen met Mick Jagger en Brian Jones. De eerste successen van The Rolling Stones en de beruchte arrestaties voor drugsbezit die leiden tot zijn image van outlaw volksheld. Het creëren van onsterfelijke riffs zoals die van Jumping Jack Flash en Honky Tonk Women. Verliefd worden op Anita Pallenberg en de dood van Brian Jones. Fiscale ballingschap in Frankrijk, de tours door de Verenigde Staten, isolatie en verslaving. Verliefd worden op Patti Hansen. Vervreemding van Jagger en de daaropvolgende verzoening. Huwelijk, familie, soloalbums en X-Pensive Winos, en een weg die nooit eindigt.

Met zijn kenmerkende ontwapenende eerlijkheid vertelt Keith Richards het levensverhaal waar we al zo lang meer van wilden weten: open, onbevreesd en oprecht.

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • verhalen over verslaving
  • autobiografieën

Details:

Auteur(s)Keith Richards
UitgeverijVip
ISBN9789022995679
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's575
Verschijningsdatum
Afmetingen235 x 155 x 48 mm.
Gewicht1023 gr.  

Recent bekeken producten