Legenden van Troy - Het uur van de Gargouille

Didier Cassegrain, Scotch Arleston • Hardcover

€ 18,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Legenden van Troy - Het uur van de Gargouille is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De eeuwenoude stad Triban gaat gebukt onder een verwoestende plaag. Iets van duistere aard is neergedaald op de gargouilles, de waterspuwers die de muren van de paleizen sieren. Iedere nacht komen de gebeeldhouwde monsters tot leven en vreten ze de stenen aan. Er vallen gaten in de muren en soms storten er hele gebouwen in, tot schrik en afschuw van hun bewoners.

Ook de stedelijke aristocratie krijgt het er knap benauwd van. De door magie beroerde monsters vertegenwoordigen immers een macht waarmee terdege rekening gehouden dient te worden. Goede raad is duur, zo niet onbetaalbaar, want de vragen zijn niet van de lucht. Wie is het brein achter al dit onheil? Wat is de bedoeling?
Op dat moment arriveert een jonge barbaar op het eiland, op zoek naar werk. Hij heeft echter weinig geluk... totdat zijn bijzondere kracht wordt ontdekt!

De reeks Legenden van Troy verhaalt van de hoogtepunten uit de roemrijke geschiedenis van Troy, de wereld van Lanfeust. Elke verhaal heeft een aparte hoofdpersoon en speelt zich af op een andere plek en in een andere periode van magisch Troy.

Details:

Auteur(s)Didier Cassegrain, Scotch Arleston
UitgeverijDon Lawrence Collection
Vertaler(s)Matt Schifferstein
ISBN9789024565382
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's56
Verschijningsdatum
SerieLegenden van Troy
Afmetingen230 x 224 x 10 mm.
Gewicht466 gr.  

Recent bekeken producten