Le Carre*A Most Wanted Man (Aangeschoten wild) - filmeditie

John Le Carré • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,00

Overal elders € 12,50

2 - 3 Werkdagen

Bestellen

Le Carre*A Most Wanted Man (Aangeschoten wild) - filmeditie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Issa is een uitgehongerde islamitische asielzoeker die in het holst van de nacht Hamburg wordt binnengesmokkeld. Hij schijnt een geheimzinnige missie te hebben. Maar wat voor een? Wordt hij door een fundamentalistische moslimorganisatie aangestuurd?
Annabel Richter is een jonge, idealistische mensenrechtenadvocaat, die zich Issa's lot aantrekt en hem in bescherming neemt.
Tommy Brue is een al wat oudere, licht melancholische bankier die met het familiebedrijf - een destijds gerenommeerde bank die langzaam op een faillissement afstevent - van Wenen naar Hamburg is verhuisd. Hij schijnt de reden voor Issa's komst te zijn.
Deze drie boeiende karakters raken verstrikt in een onmogelijke driehoeksverhouding.
Intussen zien de geheime diensten van drie naties ieder hun kans een doorslaand succes te boeken in de war on terror en dreigen zij drie goedwillende mensen op te offeren aan hun competitieve dadendrang en blinde ambitie.
A Most Wanted Man (Aangeschoten wild) is meeslepend en geestig, maar ook indringend en hartverscheurend. Het is een verhaal vol warme menselijkheid dat een actueel en schrijnend beeld van het huidige West-Europa geeft.

Details:

Auteur(s)John Le Carré
UitgeverijSijthoff
Vertaler(s)Rob van Moppes
ISBN9789021809656
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's356
Verschijningsdatum
Afmetingen225 x 147 x 30 mm.
Gewicht584 gr.

Recent bekeken producten