Later

Rosamund Lupton • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€8,00

Overal elders € 10,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Later is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op een prachtige zomerdag wordt de stralend blauwe hemel bevuild door de zwarte rook van een school die in brand staat. Grace beseft dat haar dochter Jenny nog in haar klas is en rent naar binnen om haar kind te redden. Ze weet Jenny te bereiken, maar ze raken beiden zwaar gewond en moeten in het ziekenhuis vechten voor hun leven.

Een tweede gevecht begint als blijkt dat de brand is aangestoken. De pyromaan loopt nog vrij rond en lijkt erop uit Grace en haar gezin te vernietigen... 

Reviews & recensies

Een originele psychologische thriller met een wel heel bijzondere invalshoek

Dit bijzondere boek van de schrijfster van de populaire thriller Zusje, is heel verschillend ontvangen. “Either you love it or you hate it.” Dit heeft te maken met het paranormale randje. Een hele originele manier overigens om een misdaadverhaal te vertellen. Het verhaal wordt namelijk verteld vanuit… een geest. Een geest? Ja, maar niet afhaken nu. Mede daardoor is het wel een heel bijzonder en ook spannend verhaal. Grace en haar dochter Jenny raken zwaargewond bij een brand. De brand lijkt te zijn aangestoken. Terwijl ze in het ziekenhuis liggen, treden moeder en dochter uit hun lichaam en proberen ze ongezien (soms echter wel opgemerkt) de brandstichter te ontmaskeren. Het is even wennen, even in het verhaal komen, maar uiteindelijk vond ik het echt een hele mooie manier om dit verhaal te vertellen. Wanhoop, onmacht, verdriet, de emoties worden mooi verwoord. Een psychologische thriller om van te genieten.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over mensen in coma
  • angst en bedreiging

Details:

Auteur(s)Rosamund Lupton
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Iris Bol, Marcel Rouwé
ISBN9789022571910
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's416
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 35 mm.
Gewicht547 gr.

Recent bekeken producten