Larousse Brood

Eric Kayser • Hardcover

€ 29,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Niets is heerlijker dan de geur van versgebakken brood die je huis vult. En als je dan de moeite neemt om zelf brood te bakken, kun je maar beter werken met de beste grondstoffen, met het beste boek met kwaliteitslabel Larousse, van iemand die gepassioneerd is voor het bakken van brood: Éric Kayser. In Frankrijk en ver daarbuiten is Éric Kayser de absolute referentie voor lekker ambachtelijk brood. Larousse brood bevat meer dan 80 recepten van brood en viennoiserie, vergezeld van handige tips van de auteur en geïllustreerd met meer dan 800 schitterende stap-voor-stap-foto's. Alle recepten zijn uitgetest in een gewone oven. Kom alles te weten over de grondbeginselen van broodbakken, het bereiden van zuurdesem, het kneden met de hand of met de machine, het rijzen, het modelleren, het insnijden en het bakken. Naast de klassiekers vind je een keur aan heerlijke broden en broodjes, hartig en zoet: brood met honing, noten-vruchtenbrood, ciabatta met boekweit, brood met zongedroogde tomaten, fougasse met olijven, chocoladebroodjes, kamutbroodjes met zeewier, focaccia met rozemarijn, bagels uit de VS, margrietbrood uit de Ardèche, ekmek uit Turkije, pompernikkel uit Duitsland. Éric Kayser is in Frankrijk en ver daarbuiten de absolute referentie voor lekker ambachtelijk brood. In Parijs alleen al heeft hij meer dan 20 bakkerijen, maar ook in steden als New York, Tokio, Hongkong en Dubai kun je zijn bakkerijen vinden. De reden van zijn succes? De allerbeste grondstoffen én passie!

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

De wereld van het brood. Lekkere variaties op een basisthema.

Brood maakt deel uit van ons basis voedingspatroon. De laatste jaren groeien er nieuwe inzichten die ons helpen op een gezonde en verantwoorde wijze met brood om te gaan. Vraag aan iedereen, wat de lekkerste geur is die ze kennen, en gegarandeerd krijg je het antwoord: 'de geur van versgebakken brood'. Ondertussen zijn is er de handel een grote keuze aan basis ingrediënten voorhanden voor een breed scala aan broodbereidingen. Waar wacht je nog op om zelf aan de slag te gaan? Dit boek zal jouw best mogelijke gids zijn. Zoals steeds staat de naam Larousse garant voor inhoudelijke topkwaliteit, volledigheid en fraaie afwerking. Dit boek mag in geen enkele kookboekencollectie ontbreken.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Eric Kayser
UitgeverijManteau
Vertaler(s)Frederike Plaggemars, Felice Portier
ISBN9789022330470
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Afmetingen269 x 202 x 34 mm.
Gewicht1282 gr.

Recent bekeken producten