Kuikens op de Dierderij

Lida Dykstra • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€11,19

Overal elders € 13,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Kuikens op de Dierderij is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Kuikens op de Dierderij is een heerlijk telboek op rijm, voor de liefhebbers van de versjes van Annie M.G. Schmidt. De tekst is van Lida Dijkstra en de illustraties zijn gemaakt door Alice Hoogstad, die in 2015 een Gouden Penseel kreeg voor Het Monsterboek. Hendrik Haan runt samen met de andere dieren de Dierderij. Op een dag heeft hij groot nieuws: hij wordt vader. Niet van tien, niet van twintig, maar van dertig kuikens! Maar hoe houd je al die kleine gele kuikens uit elkaar? En hoe voorkom je dat ze de Dierderij afbreken

Reviews & recensies

Kim-Lian van der Meij

onze specialist kind en jeugd

Wat een geestig telboek!! Het op rijm geschreven komische verhaal en de bijzonder leuke illustraties gaan zeker in de smaak vallen bij je kids!

Hendrik Haan is papa geworden van niet tien, niet twintig, maar van maar liefst dertig kuikens!! "Kom jongens, het is feest. Ik ben mijn hele leven nog nooit zó trots geweest." Roept Hendrik Haan tegen alle dieren op de Dierderij. Pelle Paard, Vic Varken, Kees Kater en Kaatje Koe komen allemaal kijken. Wat zijn ze lief en schattig, maar vooral... wat zijn het er véél! Tel je mee? 1, 2, 3, 4, 5 ... Ja het zijn er echt 30!! Hoe houden we ze uit elkaar? En hoe houden we ze bij elkaar? Er worden 30 truitjes gebreid met stippels, streepjes, kabels en ruitjes. Alle dieren helpen mee. Ieder kuiken krijgt zijn eigen nummer op de trui. "Ja perfect, zo moet het lukken", Hendrik Haan. Op de Dierderij is een hoop te beleven. Op iedere pagina kun je tellen of alle 30 kuikens nog bij elkaar zijn. En dat is best een uitdaging, want soms zijn de kuikens wat ondeugend. Hartstikke leuk en interactief boek voor je kindje.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Lida Dykstra
IllustratorAlice Hoogstad
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789024569564
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's32
Verschijningsdatum
Afmetingen293 x 228 x 10 mm.
Gewicht484 gr.

Recent bekeken producten