Kookschool - Patisserie

Melanie Dupuis • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€23,99

Overal elders € 29,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Kookschool Patisserie van Mélanie Dupuis en Anne Cazor is een prachtig bakboek. Met stap voor stap fotografie en duidelijke illustraties in een groot formaat kookboek. Echte patisserie lijkt moeilijk, maar met Kookschool Patisserie kun je de uitdaging aan!

Met recepten voor millefeuille, moeulleux au chocolat, soesjes, croissants en meringue. Met basisrecepten voor verschillende soorten deeg, crème en glazuur. En natuurlijk voor de meest indrukwekkende baksels.

Reviews & recensies

Het is lang geleden dat ik zo’n goed patisserieboek heb gezien

Ken je het grote boek van Sint Nicolaas? Welnu het boek ‘Kookschool Patisserie’ is net zo groot, nee groots. Want rechtop past het niet in de boekenkast, althans niet in die van mij. Het boek is een lust voor de getrainde patissier, want er staan mooie traditionele taarten in met duidelijke recepten waarop je blindelings kunt vertrouwen. Toch is dit boek ook ideaal voor beginnende bakkers, want werkelijk alle technieken, trucjes en valkuilen staan erin beschreven. Wat maakt dit boek nog meer zo goed? Er staan plaatjes en tekeningen van de bereidingswijze en technieken bij, dat maakt het ongelooflijk duidelijk. De vormgeving is rustig en zeer overzichtelijk. Geen opsmuk, nee gewoon duidelijkheid. Misschien raak je nog meer overtuigd van de kwaliteit van dit boek door de recepten van bladerdeeg, brioche, baba au rhum, genoise, eclairs, schwartzwalderkirschtaart, enzovoort. Je mag best weten, ik ben best een aardige bakker en ik heb al heel wat patisserieboeken voorbij zien komen, maar dit boek springt eruit. Het is lang geleden dat ik zo’n goed patisserieboek heb gezien. Dit boek krijgt 5 sterren met lof.

Bekijk alle reviews van Danny Jansen 


Details:

Auteur(s)Melanie Dupuis
UitgeverijKosmos Uitgevers
Vertaler(s)Aniek Njiokiktjin
ISBN9789021559520
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's288
Verschijningsdatum
Afmetingen336 x 253 x 33 mm.
Gewicht2067 gr.

Recent bekeken producten