Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Alle kookboeken

Filters

Filters

  • Meer Levertijd  

Bas Robben

Bas Robben is auteur van kookboek Zuur dat sinds oktober 2016 in de winkel ligt.Hij is culinair redacteur voor de magazines delicious. en Oldenhof.

Lees meer

Karin Luiten

Als culinair journalist weet Karin Luiten als geen ander wat lekker eten is. Door Koken met Karin wil ze de lezer helpen met heerlijke gerechten waarvoor je niet te lang in de keuken hoeft te staan. Hiervoor hanteert ze het principe ‘kleine moeite, groot effect’. Ze heeft een vaste ‘antipakjeskookrubriek’ op zaterdag in dagblad Trouw, heeft een blog, maakt illustraties en schrijft kookboeken. In haar kookrubriek staat elke keer een kant-en-klaarproduct centraal, dat je thuis veel lekkerder zelf kunt maken. Zo schreef ze ook het eerste ‘antipakjeskookboek’, met heerlijke recepten vol verse producten.
Van nature was Karin (afkomstig uit een aardappel-groente-vleesgezin) trouwens helemaal geen kookheld: ze leerde koken toen ze als 17-jarige als au pair in Zwitserland voor drie kinderen moest zorgen. Inmiddels bedenkt ze zelf de meest heerlijke recepten, die ze graag met ons deelt!

Lees meer

Elise Gruppen

Elise Gruppen is samen met met Nina de Bruijn de oprichter van foodblog Chickslovefood. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens de studie Media & Journalistiek. Daar werden ze vriendinnen en uiteindelijk gingen de foodblogsters zelfs samenwonen. Door vaak samen te koken kwamen ze er al snel achter dat ze qua eten op één lijn zaten.

Samen hebben ze de gekste diëten, recepten en kookboeken uitgeprobeerd. Daarop besloten ze om alles digitaal op te schrijven en ontstond hun foodblog.

Hun kookboeken bevatten recepten, ontbijtjes, lunches, tussendoortjes, diners en Sinner Sundays, bestaande uit maximaal vijf ingrediënten. Alle recepten zijn van te voren klaar te maken.

Lees meer

Nina de Bruijn

Nina de Bruijn is samen met Elise Gruppen de oprichter van foodblog Chickslovefood. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens de studie Media & Journalistiek. Daar werden ze vriendinnen en uiteindelijk gingen de foodblogsters zelfs samenwonen. Door vaak samen te koken kwamen ze er al snel achter dat ze qua eten op één lijn zaten.

Samen hebben ze de gekste diëten, recepten en kookboeken uitgeprobeerd. Daarop besloten ze om alles digitaal op te schrijven en ontstond hun foodblog.

Hun kookboeken bevatten recepten, ontbijtjes, lunches, tussendoortjes, diners en Sinner Sundays, bestaande uit maximaal vijf ingrediënten. Alle recepten zijn van te voren klaar te maken.

Lees meer

George Calombaris

George Calombaris is immigrantenzoon van een Grieks-Cypriotische moeder en een Grieks-Italiaanse vader. Calombaris is een veelgeprezen chef-kok en bezit zeven restaurants in Melbourne, Australië, waaronder het vlaggenschip en het bekroonde The Press Club. In Nederland is Calombaris vooral bekend van het televisieprogramma en wereldwijde hit MasterChef Australië, dat op SBS6 wordt uitgezonden. In 2016 verscheen zijn kookboek Greek, waarin Calombaris teruggrijpt naar zijn culinaire roots.

Lees meer