Koester je hart

Mirjam van der Vegt • Paperback

€ 13,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit is een boekje om stil van te worden. Mirjam van der Vegt neemt je mee op reis naar je hart. Een weg die je van uiterlijke stilte, door de woestijn van je leven, naar innerlijke stilte brengt. Een avontuurlijke reis langs drie treden. Deze tocht heeft een bijzondere eindbestemming: de rust die God belooft te midden van alle omstandigheden.
Met levendige voorbeelden, anekdotes en spreuken word je aangemoedigd om uit het jachtige bestaan te stappen en op adem te komen bij de Bron van liefde. Veertig praktische tips helpen je daarbij op weg. Van benedictijns 'piekeren' en kloosterbier tot Lectio Divina en zwijgend eten; overal is de stilte aanwezig. Voor iedereen die snakt naar een handvol rust.

Loop langzamer, word stiller:
het leven heeft al zoveel in zich, voordat wij er iets van 'maken'

Mirjam van der Vegt (1977) is schrijver, spreker en trainer. Ze schreef twee veelgeprezen romans, 'Schaduwvlucht' en 'De laatste patiënt'. 'Koester je hart' is het eerste deel in een gehele stiltelijn en werd genomineerd voor de ND|BCB Publieksprijs 2013. Andere uitgaven in de stiltelijn zijn 'Stille momenten' (notitieboek bij 'Koester je hart'), de 'Stilteagenda', het 'Stiltedagboek' en de stilte-cd 'Stil mijn ziel' (met Ronald Koops).

Details:

Auteur(s)Mirjam van der Vegt
UitgeverijBoekencentrum
ISBN9789023920755
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's144
Verschijningsdatum
Afmetingen211 x 148 x 13 mm.
Gewicht205 gr.  

Recent bekeken producten