Kleur in huis

Ashlyn Gibson • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,96

Overal elders € 19,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Kleur in huis is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Kleur in huis laat zien hoe gezinnen een creatief huis creëren waarin iedereen zich thuis voelt. De beelden van de verschillende ruimtes bieden veel inspiratie om op een creatieve manier je huis een eigen identiteit te geven. Doe nieuwe ideeën op voor het gebruik van kleur, patronen, decoratieve elementen en gebruiksvoorwerpen in vrolijke kleuren.
Het moderne gezinsleven in beeld: 13 echte woningen van echte mensen, waarin iedereen zijn eigen fantasierijke en creatieve thuis creëert. Met interieurs van bekende Nederlandse en Vlaamse lifestylebloggers.


Reviews & recensies

Inspiratie voor een interieur in een verrassende en vooral geheel eigen stijl

'Kleur in huis' staat vol met voorbeelden van huizen met kamers die stuk voor stuk een creatieve, originele en eigen identiteit uitstralen. Kleurrijke interieurs van moderne gezinnen. Met een tikje humor wordt duidelijke gemaakt dat een goed geslaagde inrichting niets te maken heeft met veel geld uitgeven of het op de voet volgen van de laatste interieurbladen. Integendeel, het hoeft echt niet zo verantwoord! Vindingrijkheid, vondsten op vlooienmarkten, verzamelingen, dingen die je makkelijk zelf maakt zorgen, naast modern design, voor een verrassende en vooral heel eigen stijl.

Bekijk alle reviews van Peggy Weijergang 


Details:

Auteur(s)Ashlyn Gibson
IllustratorRachel Whiting
UitgeverijBecht
ISBN9789023014287
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
Afmetingen263 x 223 x 21 mm.
Gewicht955 gr.

Recent bekeken producten