Killerbody Dieet

Fajah Lourens • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€16,00

Overal elders € 20,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

De laatste bestelling was 5 uur geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In het rijk geïllustreerde Killerbody dieet, helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden. Met haar Killerbody dieet is een gezond en strak lichaam in 3 stappen voor iedereen binnen handbereik! Het boek geeft je een 12-weken dieetplan, voedingsschema's, trainingsschema's inclusief stap-voor-stapfoto's en lekkere maar ook snelle en makkelijke recepten, inclusief boodschappenlijstjes. Het is een compleet programma voor mannen en vrouwen! Met het Killerbody dieet zul je gezond afvallen en in 12 weken een strak lichaam hebben! Fajah is met haar website en Instagramaccount Mykillerbodymotivation (100.000 volgers) in korte tijd uitgegroeid tot een boegbeeld op het gebied van sport en voeding en is in Nederland de absolute koningin van de fitgirls.
Gratis verzending

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek bestsellers

Praktisch en toegankelijk boek dat je helpt gezond, slank en fit te worden. Prachtig uitgegeven en rijk geïllustreerd. Aanrader!

Gezond afvallen en binnen twaalf weken een strak lichaam. Dat klinkt natuurlijk als een sprookje en je zult geneigd zijn te denken: ‘’Ja ja, dat zeggen ze wel vaker.” Ik ga natuurlijk niet beloven dat het haalbaar is, maar met dit boek kom je een heel eind! Of beter gezegd: het helpt je echt om een goed begin te maken in de strijd tegen de overtollige kilo’s en vet. De trainingsschema’s voor thuis zijn erg handig, en als je de uitleg erbij even leest, dan is het duidelijk waar je de oefeningen voor doet. De recepten vullen dit mooi aan. Het is geen haute cuisine, maar zie het eerder als inspiratiebron. Verder ziet het boek er erg mooi uit, de foto’s zijn prachtig en de illustraties talrijk. Het oog wil nu eenmaal ook wat.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Fajah Lourens
UitgeverijKosmos Uitgevers
ISBN9789021562681
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's176
Verschijningsdatum
Afmetingen253 x 197 x 25 mm.
Gewicht978 gr.  

Recent bekeken producten